Mercedes-Benz Türk, 11 yere 16 adet otobüs teslim etti

Mercedes-Benz Türk, 11 yere 16 adet otobüs teslim etti

Mercedes-Benz Türk, Temmuz ve Ağustos aylarında 11 yere toplam 16 adet otobüs teslim etti. İşte otobüs alan firmalar ve bireysel otobüsçüler….

SEÇ TURİZM’E 4 ADET TOURISMO

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv tarafından SEÇ Turizm’e satışı gerçekleştirilen 4 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD, SEÇ Turizm kaptanlarına teslim edildi. SEÇ Turizm, filosuna dahil etmiş olduğu 4 adet Tourismo 16 ile Mercedes-Benz’e duyduğu güveni bir kez daha gösterdi. SEÇ Turizm yetkilileri Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 yatırımlarının kendileri için oldukça önemli olduğunu kaydettiler ve yatırımlarına Mercedes-Benz ile devam edeceklerini belirttiler. SEÇ Turizm otobüslerine özel olarak yapılan dış tasarım ise büyük ilgi çekti.

AKBEŞ GIDA’YA 1 ADET MERCEDES-BENZ CONECTO

Mercedes-Benz Türk tarafından Akbeş Gıda’ya satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, Resul Dündar, Fatih Alkan, Zafer Alkan, Durali Alkan, Mehmet Alkan ve Kamuran Alkan’a teslim edildi. Teslimat sırasında, tercih nedeni olarak Mercedes-Benz’in kalitesine duyulan güvenden ve yakıt tasarrufundan kaynaklı memnuniyetten bahsedildi.

BİREYSEL OTOBÜSÇÜ SEYİT KAHRAMAN’A 1 ADET TOURISMO

Mercedes-Benz Türk Bayii Koluman Ankara tarafından gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 15 RHD, Seyit Kahraman’a teslim edildi. Kahraman, teslimat esnasında Mercedes-Benz otobüslerinin kalitesine ve araçların cep dostu yakıt performansına vurgu yaptı. 

KATIRCIOĞLU SEYAHAT TURİZM’E 2 ADET TOURISMO VE 1 ADET TRAVEGO 15 SHD

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv tarafından Katırcıoğlu Seyahat Turizm’e satışı gerçekleştirilen 2 adet Tourismo 16 RHD ve 1 adet Travego 15 SHD, Mustafa Sarı ve İsmet Şeker’e teslim edildi. Teslimat esnasında, Katırcıoğlu Seyahat Turizm yetkilileri Mercedes-Benz’e duydukları güveni yineledi ve yola Mercedes-Benz ile devam etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

SAFİR TAŞIMACILIK’A 1 ADET MERCEDES-BENZ TOURISMO

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler İstanbul tarafından Safir Taşımacılık’a satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16, Cem Salur’a teslim edildi. Salur, teslimat esnasında Mercedes-Benz’in sağladığı konforun yolculara olumlu etkisi ve düşük yakıt tüketimi üzerinde durdu.

AYDER TURİZM’E 1 ADET TOURISMO

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Ankara tarafından Ayder Turizm’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD, Selim Demirci’ye teslim edildi. Teslimat sırasında, Ayder Turizm’in 2018 yılında yatırımlarına Mercedes-Benz Tourismo araçları ile devam edecekleri belirttiler. Ayder Turizm, Mercedes-Benz Türk Tourismo’yu aracın ekonomik yakıt sarfiyatı, dayanıklılığı ve Mercedes-Benz kalitesine duyduğu güvenden dolayı tercih ettiğini belirtti.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ’NE 1 ADET TOURISMO

Mercedes-Benz Türk tarafından Erciyes Üniversitesi’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 15 RHD, Murat Uçar, Yusuf Karakanat ve Şahin Uruç’a teslim edildi. Araçlarını teslim alan müşteriler Mercedes-Benz’i üstün özelliklerinden ve uzun ömürlü olmasından dolayı tercih ettiklerini belirttiler.

MAVİ-YEŞİL TURİZM’E 2 ADET TOURISMO

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv tarafından Mavi-Yeşil Turizm’e satışı gerçekleşen 2 adet Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD, Güngör Kürkütlü ve Mehmet Sadıkoğlu’na teslim edildi. Kürkütlü ve Sadıkoğlu, Tourismo 15 RHD’yi tercih etme nedenleri arasında yakıt ekonomisi, sorunsuz ve konforlu ulaşım garantisi ve Mercedes-Benz güvencesini gösterdi.

CİDELİLER’E 1 ADET TRAVEGO

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Koluman İstanbul tarafından Cideliler’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD, Sezer Çimen, Cavit Aydın ve Hüseyin Kılıç’a teslim edildi. Firma yetkilileri Mercedes-Benz araçlarından çok memnun olduğunu belirtirken bununla birlikte, Mercedes-Benz otobüslerinin düşük yakıt tüketimi ve sorunsuzluk özelliklerine vurgu yaptılar.

İSTANBUL HALK OTOBÜSÜ’NE 1 ADET CONECTO

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, Cuma Duran ve Murat Duman’a teslim edildi. Teslimat sırasında müşteriler Mercedes-Benz seçimini düşük yakıt tüketimi ve yıllar boyu değişmeyen kaliteye bağladıklarını belirttiler. Bunun yanında, araçların herhangi bir soruna sebebiyet vermemesinin tercihlerinde etkili olduğunu da sözlerine eklediler.

Etiketler :