Mercedes-Benz Türk, 4 firmaya otobüs teslim etti

Mercedes-Benz Türk, 4 firmaya otobüs teslim etti

Mercedes-Benz Türk, Süha Turizm, Tokat Seyahat, Adıyaman Ünal Turizm, Uğurtan Turizm’e otobüsler teslim etti.  TOKAT SEYAHAT’E 1 ADET MERCEDES-BENZ TOURISMO 16 2+1 RHDMercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Mengerler Sivas tarafından Tokat Seyahat’e satışı gerçekleşen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD firma yetkilisi Sırrı Boğa’ya teslim edildi. Boğa, Mercedes-Benz araçlarına güvendiklerini, aynı zamanda bu araçların düşük işletme maliyetleri getirmesinden dolayı...

Mercedes-Benz Türk, Süha Turizm, Tokat Seyahat, Adıyaman Ünal Turizm, Uğurtan Turizm’e otobüsler teslim etti.  

TOKAT SEYAHAT’E 1 ADET MERCEDES-BENZ TOURISMO 16 2+1 RHD

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Mengerler Sivas tarafından Tokat Seyahat’e satışı gerçekleşen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD firma yetkilisi Sırrı Boğa’ya teslim edildi. Boğa, Mercedes-Benz araçlarına güvendiklerini, aynı zamanda bu araçların düşük işletme maliyetleri getirmesinden dolayı tercih ettiklerini belirtti.

SÜHA TURİZM’İN YATIRIMLARI MERCEDES-BENZ İLE HIZ KESMİYOR

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Bayraktarlar Kayseri tarafından Süha Turizm’e satışı gerçekleşen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD Mehmet Göksu ve Mustafa Yılmaz’a teslim edildi. MGS Otomotiv A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göksu’ya aracın anahtarı Bayraktarlar Kayseri Otobüs Satış Müdürü Mustafa Yıldız tarafından verildi. 5 adetlik satış bağlantısının ilkinin teslimatını yaptıklarını belirten Yıldız, Mehmet Göksu ile yıllardır ticari faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti. Göksu ise Mercedes-Benz markasına çok güvendiklerini, 2017 model bu araçlar ile daha hesaplı ve az masraflı, az yakan bir araç olduğunu duydukları Tourismo 16 RHD ile yola devam edeceklerini belirtti. MGS Otomotiv A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Yılmaz da Mercedes-Benz araçlarının işletme maliyetlerinin düşüklüğüne inandıklarını belirtti. Süha Turizm’de ilk 2017 Tourismo çalıştıracak olmanın verdiği gurur ile bol kazançlı bir sezon olmasını dilediklerini belirtti.

ADIYAMAN ÜNAL TURİZM’E ADET 2+1 TOURISMO 16

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Koluman Gaziantep tarafından Adıyaman Ünal Turizm’e satışı gerçekleşen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD Erdal Coşkun, Fırat Kızıl ve Bedir Tun’a teslim edildi. Teslimat esnasında Coşkun, Kızıl ve Tun, Tourismo 16 RHD araçlarının daha hesaplı ve az masraflı olduklarını, aynı zamanda Mercedes-Benz markasına ve kalitesine duyduklarını güvenden dolayı da her zaman ilk tercihlerinin Mercedes-Benz araçları olacağını vurguladılar.

UĞURTAN TURİZM’E 3 ADET TRAVEGO 15 SHD

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Mengerler Trakya tarafından Uğurtan Turizm’e satışı gerçekleşen 3 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD Sami Tüfekçi’ye teslim edildi. Tüfekçi, teslimat esnasında, Travego araçlarının gösterişli tasarımlarından çok etkilendiklerini, aynı zamanda geniş bagaj iç hacmi sebebi ile de Travego araçlarını tercih ettiklerini belirtti.

Etiketler :