Mercedes-Benz Türk’ten Aralık ayına özel kamyon ve çekici fırsatı

Mercedes-Benz Türk’ten Aralık ayına özel kamyon ve çekici fırsatı

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Axor 1840-1844 hariç tüm Mercedes-Benz kamyon tipleri için geçerli olmak üzere Aralık ayında avantajlı faiz oranlarıyla araç kredisi, çok yıllı kasko ve servis sözleşmesi sunuyor.Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, araç kredisi ve çok yıllı kaskoyu kapsayan özel finansman kampanyası çerçevesinde 250 bin TL’ye varan kredi tutarları için yüzde  1.31’den başlayan faiz oranları ve 4 bin 309 TL’den başlayan aylık ödeme imkânları...

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Axor 1840-1844 hariç tüm Mercedes-Benz kamyon tipleri için geçerli olmak üzere Aralık ayında avantajlı faiz oranlarıyla araç kredisi, çok yıllı kasko ve servis sözleşmesi sunuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, araç kredisi ve çok yıllı kaskoyu kapsayan özel finansman kampanyası çerçevesinde 250 bin TL’ye varan kredi tutarları için yüzde  1.31’den başlayan faiz oranları ve 4 bin 309 TL’den başlayan aylık ödeme imkânları sunuyor.

Servis sözleşmesi de tercih edildiği takdirde 250 bin TL’ye varan kredi tutarları için yüzde 1’den başlayan faiz oranları ve 4 bin 223 TL’den başlayan aylık ödeme imkânları sunuluyor.

Etiketler :