Mercedes-Benz'ten 10 bin TL indirimli “Şimdi Al Ekim’de Öde” Yeni Sprinter kampanyası!

Mercedes-Benz'ten 10 bin TL indirimli “Şimdi Al Ekim’de Öde” Yeni Sprinter kampanyası!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni Sprinter modeli için sunduğu kampanya kapsamında, 10.000 TL’ye varan indirimlere ek olarak, Mercedes-Benz kasko tercih edilmesi durumunda yüzde 1,15 sabit faiz oranı ile 827 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanılabiliyor. Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile sınıfında Euro 6 motora geçen tek araç olan yeni Sprinter, Ağustos ayında avantajlı kampanyalarla...

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni Sprinter modeli için sunduğu kampanya kapsamında, 10.000 TL’ye varan indirimlere ek olarak, Mercedes-Benz kasko tercih edilmesi durumunda yüzde 1,15 sabit faiz oranı ile 827 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanılabiliyor. Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile sınıfında Euro 6 motora geçen tek araç olan yeni Sprinter, Ağustos ayında avantajlı kampanyalarla sunuluyor.

Yeni Vito için Ağustos ayında sunulan kampanya kapsamında %1,15 sabit faiz oranı fırsatıyla aylık 827 TL’den başlayan ödemelerle farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olunabiliyor. Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile Yeni Vito, cazip kredi olanakları ile müşterilerini bekliyor.

Ağustos ayında da geçerli “Şimdi Al Ekim’de Öde” kapmayası kapsamında Mercedes-Benz hafif ticari araç müşterileri ödemelerine Ekim ayında başlayabiliyorlar.

Model

Mercedes-Benz Kasko

 Faiz Oranı

Bireysel Müşteri Aylık Ödeme Başlangıç Miktarı

Kurumsal Müşteri Aylık Ödeme Başlangıç Miktarı

Yeni Sprinter (2016 model)

Var

% 1,15

Yok

827 TL

Yeni Vito

Var

% 1,15

859 TL

827 TL

 

2. EL HAFİF TİCARİ ARAÇ KAMPANYALARI

Mercedes-Benz Türk’ün 2. El hafif ticari araç markası Used1 altında Ağustos ayında “Fırsat Araçları” kapsamında alınmış 2. El araçlar için sunduğu kampanya kapsamında % 1,15 sabit faiz oranıyla ayda 827 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanılabiliyor.

SPRINTER BAKIM KAMPANYASI

Ağustos ayı boyunca Mercedes-Benz Türk yetkili servislerinde sunulan kampanya kapsamında Mercedes-Benz Sprinter araç sahipleri 3’lü bakım setine %20 fiyat avantajı ile sahip olabiliyor.

Etiketler :