Mersinli lojistikçi filosunu Iveco çekiciler ile güçlendirdi

Mersinli lojistikçi filosunu Iveco çekiciler ile güçlendirdi

Mersin merkezli Asmin Lojistik, Kılıçlar Otomotiv’den 5 adet geniş kabinli ve ADR’li Gold Paket Iveco Hi-Way çekici teslim aldı. Kılıçlar Otomotiv’in Mersin’deki tesisinde düzenlenen teslimat törenine katılan Asmin Lojistik ortağı Ümit Ürün, Iveco markasını tercih etmelerinin nedenini şu sözlerle açıkladı: ”Iveco markası bir dünya markası, rakiplerinden üstün donanım kalite ve daha düşük yakıt değerlerine sahip, garanti şartları rekabetçi.” Teslimat...

Mersin merkezli Asmin Lojistik, Kılıçlar Otomotiv’den 5 adet geniş kabinli ve ADR’li Gold Paket Iveco Hi-Way çekici teslim aldı. Kılıçlar Otomotiv’in Mersin’deki tesisinde düzenlenen teslimat törenine katılan Asmin Lojistik ortağı Ümit Ürün, Iveco markasını tercih etmelerinin nedenini şu sözlerle açıkladı: ”Iveco markası bir dünya markası, rakiplerinden üstün donanım kalite ve daha düşük yakıt değerlerine sahip, garanti şartları rekabetçi.” 

Teslimat törenine Asmin Lojistik ortağı Ümit Ürün dışında Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç ile Kılıçlar Otomotiv Ağır Vasıta Satış Südürü Hasan Kayın katıldı. Törende ayrıca günün anısına Ümit Ürün’e Vahdettin Kılıç tarafından bir plaket verildi. 

Etiketler :