Meryıldız Lojistik filosuna 5 adet Talson TGG TAL Tekstil Taşıyıcı kattı

Meryıldız Lojistik filosuna 5 adet Talson TGG TAL Tekstil Taşıyıcı kattı

Meryıldız Lojistik, tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak filosunu 5 adet Talson TGG TAL Tekstil Taşıyıcı araç ile güçlendirdi.

Ağırlıklı olarak Türkiye’den Avrupa ve Balkan ülkelerine parsiyel taşıma hizmeti sunan Meryıldız Lojistik, filosuna 5 adet Talson TGG TAL Tekstil Taşıyıcı ekledi. Böylece Meryıldız’ın filosundaki Tırsan araç sayısı 140’ın üzerine ulaştı. Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Meryıldız Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Akgün Nuhoğlu katıldı.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Mevcut piyasa koşullarında firmalar, maliyetlerini azaltmaya yönelik ürünlere daha çok yöneliyor. Türkiye’nin lider treyler üreticisi olarak müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiğimiz verimlilik odaklı ürün gamımız ile taşımacılık maliyetlerini optimize etmelerine önemli katkıda bulunuyoruz. Ödüllü Ar-Ge merkezimizde geliştirdiğimiz son teknolojiyle donatılmış kaliteli ürünlerimiz ile lojistik firmalarının rekabet gücünü artırmaya devam ediyoruz. Değerli iş ortaklarımızdan biri olan Meryıldız Lojistik’in yeni araçları, daha fazla yükleme imkânı sağlayarak karlılığını artırırken, operasyonel verimliliği en üst seviyeye çıkartacak. Tırsan ailesi olarak, 2020 yılında da firmalarımızın uluslararası arenada gücüne güç katmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Meryıldız Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ise törende yaptığı konuşmasında şunları belirtti: “Son yapmış olduğumuz yatırımımız ile birlikte şu anda filomuzda farklı ürün gruplarından oluşan 140’ın üzerinde Tırsan aracı bulunmaktadır. Tırsan araçlarından oldukça memnunuz. Araçlar, operasyonel tüm işlerimizde bize; hız, esneklik ve yakıt tasarrufu avantajı sağlıyor. Yeni Talson Tekstil Taşıyıcı araçlarımızla da operasyonlarımızı daha güvenli ve verimli şekilde gerçekleştirerek, müşterilerimize en iyi hizmeti sunacağımızdan şüphemiz yok. Müşteri memnuniyeti ve müşteri sadakatine vermiş oldukları önemden dolayı Tırsan, her zaman tek tercihimiz oldu. Ayrıca, uzman satış sonrası hizmetleri ve geniş servis ağı ile Tırsan, operasyon süreçlerimizde de bizi yalnız bırakmadı. Tırsan, yeni araç alımlarımızda da öncelikli tercihimiz olmaya devam edecek” dedi.

Etiketler :