Michelin CrossClimate, İngiltere'de “2016 Yılının En İyi Ürünü” seçildi

Michelin CrossClimate, İngiltere'de “2016 Yılının En İyi Ürünü” seçildi

Michelin CrossClimate lastikleri, İngiltere filo sektörüne yönelik yayın yapan Fleet News tarafından 2016 Yılının “En İyi Yeni Ürün Ödülü”ne layık görüldü.

Michelin tarafından, sürücülerin bütün bir yıl aynı lastikle yolculuk yapmasını sağlamak üzere geliştirilen devrim niteliğindeki Michelin CrossClimate, kış sertifikalı ilk yaz lastiği olarak Fleet News 2016 Ödülleri’nde “2016 Yılının En İyi Ürün Ödülü”ne layık görüldü. Dünya filo sektörünün en önemli şirketlerinin katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde Michelin, dengesiz ve beklenmedik hava şartlarında emniyetli sürüş ihtiyacını karşılamak üzere geliştirdiği Michelin CrossClimate lastikleri ile rakipleri arasında sıyrılarak fark yarattı.

FİLOLARIN TERCİHİ MICHELIN CROSSCLIMATE

Michelin CrossClimate, çok kısa süredir yollarda olmasına rağmen özel araç sürücüleri ve filo sektörü için de yoğun talep alıyor. Filolara bütün bir yıl boyunca hareket kabiliyeti sağlayan lastikler yılda iki kez lastik değişimine gerek kalmadan güvenlik, performans ve uzun lastik ömrünü bir arada sunuyor.

KIŞ VE YAZ LASTİKLERİNİN ÜSTÜN YANLARI CROSSCLİMATE’TA BİRLEŞTİ

Michelin CrossClimate ürünlerinin kısa sürede piyasada ön plana çıkarak büyük bir pazar payı elde ettiğini belirten Michelin Türkiye Pazarlama Direktörü Olivier Gros, “Michelin olarak, hareket özgürlüğü, güvenlik ve sürüş keyfini artırarak karayolu hareketliliğinin gelişimine sürdürülebilir katkıda sunmak için faaliyet gösteriyoruz. Her yıl Ar-Ge faaliyetlerine ayırdığımız 640 milyon euroluk bütçemizle sektöre yön veren teknolojiler geliştirmeye devam ediyoruz.

Michelin CrossClimate ile hem yaz hem de kış lastiklerinin üstün yanlarını tek bir lastikte birleştirdik. Kuru zeminde kısa mesafede fren yapma imkanı, ıslak zeminde frenlemede "A" derecesi ve kış mevsiminde kullanım için 3PMSF işaretine sahip CrossClimate lastiklerimiz, uzun lastik ömrü, enerji verimliliği ve konfor özellikleriyle de hem filolara hem de özel araçlara büyük avantajlar sağlıyor. Dünyanın en büyük filoları tarafından değerlendirilen Fleet News Ödülleri’nde “2016 Yılının En İyi Ürün Ödülü”ne layık görülmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Etiketler :