Müşterilerinin ihtiyaçlarını yerinde karşılamayı amaçlayan Krone Gebze merkezini açtı

Müşterilerinin ihtiyaçlarını yerinde karşılamayı amaçlayan Krone Gebze merkezini açtı

Krone, İzmir Tire Fabrikası’ndan sonra Türkiye’deki ikinci yatırımını Gebze’ye yaptı. Gebze’de açılan Krone Center; satış, satış sonrası servis, yedek parça ve ikinci el operasyonu hizmeti verecek. 1000 metrekaresi kapalı olmak özere toplam 4 bin metrekarelik alana kurulu olan Krone Center, satış sonrasını destekleyecek.RIZA AKGÜN: “İLE MÜŞTERİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI YERİNDE KARŞILAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”Krone Ticari Araçlar Genel Müdür Rıza Akgün...

Krone, İzmir Tire Fabrikası’ndan sonra Türkiye’deki ikinci yatırımını Gebze’ye yaptı. Gebze’de açılan Krone Center; satış, satış sonrası servis, yedek parça ve ikinci el operasyonu hizmeti verecek. 1000 metrekaresi kapalı olmak özere toplam 4 bin metrekarelik alana kurulu olan Krone Center, satış sonrasını destekleyecek.

RIZA AKGÜN: “İLE MÜŞTERİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI YERİNDE KARŞILAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Krone Ticari Araçlar Genel Müdür Rıza Akgün törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Krone Türkiye olarak bugün ikinci yatırımımızı açıyoruz. Krone olarak ilk yatımımızı İzmir Tire’deki fabrikamızı açarak yaptık. 35 milyon euro yatırım yaparak faaliyete geçirdiğimiz fabrika, Krone’nin Almanya’da dışındaki tek üretim tesisi konumunda bulunuyor. Krone olarak bir yıldır tek başımıza faaliyet gösteriyoruz. Ortağımızdan ayrılalı tam bir yol oldu. Bu bir yılı organizasyon kurmak ile geçti. Öncelikle Türkiye genelinde oluşturduğumuz satış ekibi ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını yerinde karşılamak için çalışıyoruz. Açılışını yaptığımız Gebze Krone Center’da satış, satış sonrası servis, yedek parça ve ikinci el hizmeti verilecek. Krone Center, 1000 metrekaresi kapalı olmak özere toplam 4 bin metrekarelik alana kurulu. Ayrıca buraya 1 kilometre uzaklıkta ikinci el araçları konuşlandırdığımız 5 bin 500 metrekarelik bir alanımız var. Gebze’de toplam 10 bin metrekarelik bir alanda hizmet vermeye başladık. Gebze’nin İstanbul’a, ana arterlere yakın olması yatırımımızı buraya yapmamızda etkili oldu. Krone olarak satış ve satış sonrasına çok önem veren bir firmayız. Satış sonrasının her anlamda desteklemeyi amaçlıyoruz. Türkiye genelinde 32 satış sonrası servis ağı oluşturduk. İkinci el treyler hizmeti verdiğimiz Krone Used ile müşterilerimizin elindeki treyleri değerinde alacağız.”

ANDREAS VÖLKER: “ARTIK SADECE ÜRETİCİ DEĞİL, DİĞER TÜM HİZMETLERİ VEREN BİR MARKAYIZ”

Krone Uluslararası Satış Direktörü Andreas Völker de törende yaptığı konuşmada, “Krone olarak 40 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Yılda 45 bin treyler üretiyoruz. Hedefimiz toplam üretimi 50 bin treylere çıkartmak. Türkiye’de ilk adımı İzmir Tire fabrikası ile attık. Şu an ikinci adımı Gebze merkezini açarak atıyoruz. Türkiye önemli bir pazar. Gebze Center’da müşterilerimize sadece satış değil, satış sonrası hizmet, ikinci el ve yedek parça hizmeti vereceğiz. Krone Center açılışı ile halkayı tamamlamış olduk. Artık sadece üretici değil, diğer tüm hizmetleri veren bir markayız” dedi. 

Etiketler :