Naci Yağız, İstanbul Halk Ulaşım Başkanlığına Oybirliğiyle Seçildi

Naci Yağız, İstanbul Halk Ulaşım Başkanlığına Oybirliğiyle Seçildi

İstanbul Halk Ulaşım'ın seçimli olağan 13. Genel Kurulu Bakırköy Botanik'te düzenlendi. Genel Kurul'a TÖHOB Başkan Ercan Soydaş, İstanbul Özel Halk Otobüsleri Başkanı Göksel Ovacık, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri Başkanı Yalçın Beşir ve ekibi, Özulaş Başkanı Sedat Şahin ile ekibi, Öztaş Başkanı Mehmet Tekin ve ekibi ile otobüs üretim firmaları temsilcileri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi. Divan Başkanlığını Yıldırım Yılmaz'ın yürüttüğü...

İstanbul Halk Ulaşım'ın seçimli olağan 13. Genel Kurulu Bakırköy Botanik'te düzenlendi. Genel Kurul'a TÖHOB Başkan Ercan Soydaş, İstanbul Özel Halk Otobüsleri Başkanı Göksel Ovacık, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri Başkanı Yalçın Beşir ve ekibi, Özulaş Başkanı Sedat Şahin ile ekibi, Öztaş Başkanı Mehmet Tekin ve ekibi ile otobüs üretim firmaları temsilcileri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi. 

Divan Başkanlığını Yıldırım Yılmaz'ın yürüttüğü Genel Kurul'da görev süresi oy birliği ile 2 yıl olarak belirlendi. Tüm maddelerin geçtiği Genel Kurul'da Divan'a tek liste sunuldu. Naci Yağız'ın listesi tüm katılımcılar tarafından oylanarak oy birliği ile seçildi.

YÖNETİM KURULU

NACİ YAĞIZ

YAŞAR GEYİK

LOKMAN AKHAN

MEHMET LÜTFİ OKTAY

AHMET KELKİTLİ

ALİ ARAS

HASAN DURGUN

NEZİR ASLANHAN

HASAN ALTUNKILIÇ

 

DENETİM KURULU

CEM GÜNEŞ

KENAN KURFEYİZ

CEVDET TUNÇ