NEOPLAN Yeni Tourliner’ın fiyatı belli oldu!

NEOPLAN Yeni Tourliner’ın fiyatı belli oldu!

NEOPLAN Yeni Tourliner’ın Türkiye Lansmanı öncesi bir basın toplantısı düzenleyen MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, NEOPLAN Yeni Tourliner özellikleri hakkında bilgi verdi. Can Cansu, “Tasarımından teknolojisine, güvenlikten konfora kadar üstün özelliklere sahip Yeni Tourliner, yakıt sarfiyatı ve işletme giderleri açısından sunduğu avantajlarla da, sektör normlarını en üst seviyeye çıkarıyor” dedi.“EURO 6C MOTORLU, YÜZDE...

NEOPLAN Yeni Tourliner’ın Türkiye Lansmanı öncesi bir basın toplantısı düzenleyen MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, NEOPLAN Yeni Tourliner özellikleri hakkında bilgi verdi. Can Cansu, “Tasarımından teknolojisine, güvenlikten konfora kadar üstün özelliklere sahip Yeni Tourliner, yakıt sarfiyatı ve işletme giderleri açısından sunduğu avantajlarla da, sektör normlarını en üst seviyeye çıkarıyor” dedi.

“EURO 6C MOTORLU, YÜZDE 10 DAHA AZ YAKIT TÜKETİYOR“

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu şunları anlattı: “Yeni Tourliner, etkileyici ve bir o kadar da gelişmiş bir tasarıma sahip. Kuyruklu Yıldız olarak da adlandırılan keskin ve efektif hatlarla şekillenmiş bu cazip tasarımıyla Yeni Tourliner’ın sürtünme direnci, orta büyüklükte bir otomobil olan Volkswagen Sharan ile aynı. Ayrıca 2017 yılının sonunda yürürlüğe girecek ECE-R.66.02 normlarını bugünden karşılayan yeni Tourliner, sağladığı daha büyük hacme karşı 60 kilo daha hafif. Otobüsün kabin içi konfor hacmi ile birlikte sürücü yatma alanı da geliştirildi. Kabin içi el bagaj bölümü daha da ferahlarken, bagaj bölümünün hem yüksekliği arttı, hem de hacmi 8.5’ten, 10 metreküpe çıktı. Bununla birlikte ileri teknolojimiz ile geliştirdiğimiz Euro 6C motorumuz, daha yüksek güç ve tork değerleri üretmesine karşın, yüzde 10 daha az yakıt tüketimine sahip. Üstelik yaptığımız geliştirmeler ve çelik piston gibi yenilikçi yaklaşımlarımızla, bakımlarda hem aralıkları daha da uzattık, hem de maliyetleri düşürdük. MAN TipMatic®, otomatikleştirilmiş 12 ileri Easy-Start şanzımanı ile birilkte EfficientCruise & EfficientRoll, 4. Nesil Şerit Takip Asistanı – LGS IV (Lane Guard System IV), Acil Fren Asistanı – EBA 2 (Emergency Brake Assist) gibi teknolojiler, Yeni Tourliner’de hem sürüş konforunu ve güvenliğini arttırıyor, hem de en ideal, en efektif sürüş olanağı ile önemli ve benzersiz bir yakıt avantajı sağlıyor. Yeni Tourliner’ın bu ve daha birçok benzersiz özellikleri, onu sınıfının yeni ve yenilikçi lideri konumuna taşıyor. Bugünden sonra Türkiye seyahat sektöründe, Yeni Tourliner’ın sunduğu tüm bu ayrıcalıklar, yeni referans noktası olacak.”

“EN AZ 100 ADET YENİ TOURLINER SATARIZ”

MAN’ın son iki yıldan beri alçak tabanlı belediye otobüsleri hariç bütün otobüslerini Ankara fabrikasında ürettiğini belirten Can Cansu, şehirlerarası otobüs pazarı ile ilgili ise şu değerlendirmeyi yaptı: “Bu yıl için bir rakam söylemek için müneccim olmak lazım. Bizim pazar payımız geçen yıl yüzde 16 idi. Şehirlerarası otobüs pazarı bu yılı 500 adet ile dahi kapatsa bu yıl en az 100 adet Yeni Tourliner satırız.”

YENİ TOURLINER’IN FİYATI

Yeni Tourliner’ın fiyatı ile ilgili de bilgi veren Can Cansu, 2+1 Yeni Tourliner’ın 275 bin eurodan, 2+2 Yeni Tourliner’ın ise 265 bin eurodan satılacağını söyledi. 

Etiketler :