Netlog Global Forwarding Genel Müdürü Arzu Akyol Ekiz Oldu

Netlog Global Forwarding Genel Müdürü Arzu Akyol Ekiz Oldu

Netlog Lojistik Grubu bünyesinde, uluslararası hava ve deniz taşımacılığı alanında hizmet veren Netlog Global Forwarding’in (NGF) yeni genel müdürü sektörün deneyimli yöneticisi Arzu Akyol Ekiz oldu.Arzu Akyol Ekiz, bu görevinden önce Maersk Grup şirketlerinden Damco’da CCO-Ticari Direktör olarak 4 yıldan fazla çalıştı. Eğitim hayatından sonra Singer’de yaklaşık 9 yıl tedarik zinciri yöneticiliği yapan, ardından kurucu ortak olduğu SİTMAR firmasında çalışan...

Netlog Lojistik Grubu bünyesinde, uluslararası hava ve deniz taşımacılığı alanında hizmet veren Netlog Global Forwarding’in (NGF) yeni genel müdürü sektörün deneyimli yöneticisi Arzu Akyol Ekiz oldu.

Arzu Akyol Ekiz, bu görevinden önce Maersk Grup şirketlerinden Damco’da CCO-Ticari Direktör olarak 4 yıldan fazla çalıştı. Eğitim hayatından sonra Singer’de yaklaşık 9 yıl tedarik zinciri yöneticiliği yapan, ardından kurucu ortak olduğu SİTMAR firmasında çalışan Ekiz, 2008-2011 yıllarında arasında Moskova’da, GAP Retail markasının koordinatörlüğünü yürüttü. İ.Ü İktisat Fakültesi mezunu olan ve Bilgi Üniversitesi Executive MBA Programını tamamlayan Arzu Akyol Ekiz, evli ve bir oğlu var.   

Etiketler :