Nusaybinli lojistikçi tercihini Iveco çekicilerden yana kullandı

Nusaybinli lojistikçi tercihini Iveco çekicilerden yana kullandı

Kılıçlar Otomotiv, Solana Transport’a 3 adet Euro 6 çekici teslim etti. Mardin Nusaybin merkezli olan ve Mersin’de de yeni faaliyete başlayan lojistik sektörünün yeni oyuncularından Solana Transport’un teslim aldığı 3 adet çekici ADR’li, Gold Paket donanıma sahip Iveco HI-Way Euro 6’dan oluşuyor. Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Solana Transport’un ortaklarından Veysi Çiçek ile Kılıçlar Otomotiv Genel Müdürü Kenan Kılıç...

Kılıçlar Otomotiv, Solana Transport’a 3 adet Euro 6 çekici teslim etti. Mardin Nusaybin merkezli olan ve Mersin’de de yeni faaliyete başlayan lojistik sektörünün yeni oyuncularından Solana Transport’un teslim aldığı 3 adet çekici ADR’li, Gold Paket donanıma sahip Iveco HI-Way Euro 6’dan oluşuyor. Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Solana Transport’un ortaklarından Veysi Çiçek ile Kılıçlar Otomotiv Genel Müdürü Kenan Kılıç ve Ağır Vasıta Satış Müdürü Hasan Kayın katıldı.

SİPARİŞ ETTİĞİ 6 ÇEKİCİNİN 3’ÜNÜ TESLİM ALDI

Teslimat töreninde konuşan Solana Transport’un ortaklarından Veysi Çiçek Iveco’dan 6 adet yeni çekici sipariş ettiklerini, siparişlerinden ilk 3 adedini teslim almaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Çiçek, Iveco markasını tercih etmelerinin nedenini ise şu sözlerle açıkladı: “Iveco markasının bir dünya markası olması, üstün donanım kalite ve daha düşük yakıt değerleri vermesi.” Teslimat töreninin sonunda Kılıçlar Otomotiv Genel Müdürü Kenan Kılıç, Solana Transport’un ortaklarından Veysi Çiçek’e günün anısına bir plaket verdi. 

Etiketler :