Ocak Trans filosuna 12 adet Ford Trucks F-MAX kattı

Ocak Trans filosuna 12 adet Ford Trucks F-MAX kattı

2000 yılından bu yana Türkiye ve çeşitli ülkelerde taşımacılık ve lojistik faaliyetlerini sürdüren Ocak Trans, filosunu 12 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Ocak Trans, Ford Trucks F-MAX araçları, yurtiçi ve yurtdışındaki gıda nakliyesi operasyonlarında kullanacak. Düzenlenen araç teslimat törenine Ocak Trans Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Ocak, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören, Satış Müdürü...

2000 yılından bu yana Türkiye ve çeşitli ülkelerde taşımacılık ve lojistik faaliyetlerini sürdüren Ocak Trans, filosunu 12 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletti. 

Ocak Trans, Ford Trucks F-MAX araçları, yurtiçi ve yurtdışındaki gıda nakliyesi operasyonlarında kullanacak. Düzenlenen araç teslimat törenine Ocak Trans Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Ocak, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören, Satış Müdürü Murat Bakış ve Ford Trucks Kemak Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Doğan katıldı.

Teslimat sonrası açıklamada bulunan Ocak Trans Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Ocak, “Ocak Trans olarak, araç filomuzu güçlendirmek için tercihimizi Türk mühendislerin geliştirdiği ve ülkemizde üretilen ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu’ ödüllü yeni Ford Trucks F-MAX’ten yana kullandık. F-MAX, 500 PS güce sahip, düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken yüksek performanslı motoru ve ileri teknolojik donanımları ile şirketimizin ve kaptanlarımızın büyük beğenisini kazandı” dedi. Ayrıca, Ford Trucks’ın sunduğu satış sonrası servis ve hizmetlerin de tercihlerinde etkili olduğunu ifade eden Ocak, Ford Otosan’ın 60 senelik tecrübesiyle kamyon üretim, ürün geliştirme ve çözüm üretme yetkinliğini de göz önünde tutarak tercihlerini bu yönde kullandıklarını belirtti.

Etiketler :