“Otobüsçüler en iyi sezonunu yaşayacak!”

“Otobüsçüler en iyi sezonunu yaşayacak!”

Pamukkale Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, Yaşaroğlu Otomotiv’in TEMSA’nın İzmir bayisi olması nedeniyle düzenlenen tören sonrası gazetecilere Türkiye otobüs sektörü ile ilgili değerlendirme yaptı. Açılış töreninden sonra yapılan teslimat töreninde ise Pamukkale Turizm filosuna 25 adet TEMSA Prestij SX otobüs dahil etti. Törende Mustafa Özdalgıç, bu yıl 30-40 civarında da büyük otobüse ihtiyaçları olacağını kaydetti.“BU YIL 20 MİLYON YOLCU TAŞIMAYI...

Pamukkale Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, Yaşaroğlu Otomotiv’in TEMSA’nın İzmir bayisi olması nedeniyle düzenlenen tören sonrası gazetecilere Türkiye otobüs sektörü ile ilgili değerlendirme yaptı. Açılış töreninden sonra yapılan teslimat töreninde ise Pamukkale Turizm filosuna 25 adet TEMSA Prestij SX otobüs dahil etti. Törende Mustafa Özdalgıç, bu yıl 30-40 civarında da büyük otobüse ihtiyaçları olacağını kaydetti.

“BU YIL 20 MİLYON YOLCU TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ ANCAK VERİMLİLİK ŞART!”

Pamukkale Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, Pamukkale Turizm’in koşulsuz müşteri memnuniyetini hedeflediğini ve müşterilerine büyük konfor sunduğunu söyledi. Pamukkale ve Anadolu olarak bu yıl 20 milyon yolcu taşımayı hedeflediklerini kaydeden Mustafa Özdalgıç, ancak önemli olanın yolcu sayından çok verimlilik olduğunu belirtti. Özdalgıç, “Bize çok yolcu taşıdık diye plaket vermiyorlar. Otobüsçünün birincil amacı para kazanmak. Verimlilik şart” dedi.

“OTOBÜS SAYISINDA DA AZALMADAN DOLAYI BU YIL OTOBÜSÇÜLÜK SEKTÖRÜ İÇİN VERİMLİ OLACAKTIR”

2017 yılı yaz sezonunda otobüsçülük sektörü en iyi sezonunu yaşayacak. Arz kısıtlı olur, talep fazla olursa fiyat layığını bulur. Bayramla birlikte bütün arkadaşlar fiyatlarını maliyetlerine yansıttılar. Otobüs sayısında da azalmadan dolayı bu yıl otobüsçülük sektörü için verimli olacaktır” diyen Mustafa Özdalgıç, yılların tecrübesine dayanarak bu yıl otobüs sayısında ciddi bir azalma olduğunu tahmin ettiklerini söyledi. Özdalgıç, “Otobüs sayısında ciddi azalma var. Otobüsçülük yatırım yapılacak bir sektör olmaktan çıkıyor” dedi.

6 BİN LİRA MALİYET ARTIŞI

Türkiye otobüs sektörünün iş yapış şekillerini değiştirmesi gerektiğini vurgulayan Mustafa Özdalgıç, üçüncü köprünün kullanımı ile ilgili bir soruya ise şu cevabı verdi: “Üçüncü köprüden dolayı İstanbul’a giden bir otobüsün 6 bin lira maliyeti arttı. Otobüslerin ikinci köprüyü tıkandığı kanaatinde değilim.” 

Etiketler :