Otokar, 20 bininci Sultan'ı teslim etti

Otokar, 20 bininci Sultan'ı teslim etti

Son 6 yıldır Türkiye'nin en çok tercih edilen otobüs markası olan Otokar, kısa süre önce üretim bandından inen 20.000'inci Sultan'ı, AutoCar Expo 2016 fuarında törenle Fransız Danh Tourisme'e teslim etti.

Otokar, Lyon'da gerçekleştirilen AutoCar Expo 2016 fuarında Avrupa pazarında Navigo ismi ile satışa sunulan 20.000'inci Sultan otobüsünü sergiledi. Fuarda ayrıca, 20.000'inci Sultan, satışının gerçekleştirildiği Fransız Danh Tourisme'e teslim edildi.

Turizm ve servis sektörü için özel donanımlarla üretilen ve birçok özelliğin standart olarak sunulduğu Otokar Sultan, her türlü yol koşulunda üstün çekiş performansı ve yol tutuşu sunuyor. Modern tasarımı, sağlam gövdesi, dayanıklı alt yapısı, ekonomik ve güçlü motoru ile ön plana çıkan Sultan, düşük işletme giderleriyle de fark yaratıyor.

40’ın üzerinde ülkeye otobüs ihracatı gerçekleştiren Otokar, Ar-Ge çalışmalarından aldığı güçle yurt dışı pazarlarda yerini sağlamlaştırıyor. Tasarlayıp ürettiği araçlarla Türkiye’nin yanı sıra Avrupa pazarının da gözdesi olan Otokar, 2015 yılında Türkiye’nin küçük otobüs ihracat lideri oldu. Ayrıca, Fransa’da en çok satılan Türk otobüs markası olan Otokar, Avrupa’da en büyük pazarlarından olan Fransa, İtalya, İspanya, Belçika, Almanya ve Slovenya’da satış adetlerini artırdı. 

Etiketler :