Otokar Sultan tam not aldı

Otokar Sultan tam not aldı

Son 6 yıldır Türkiye'nin en çok tercih edilen otobüs markası Otokar, modern araçları ile yurtdışında beğeni toplamaya devam ediyor. Avrupa başta olmak üzere 40'ın üzerinde ülkeye otobüs ihracatı gerçekleştiren Otokar, Avrupa'nın en büyük otobüs ve yan sanayii fuarlarından Eurobus Expo'da sergilendi. Dünyanın dört bir yanından 291 markanın yeni ürün ve hizmetlerini tanıttığı fuarda Otokar Sultan, sektör profesyonellerinden tam not aldı.

40’tan fazla ülkeye otobüs ihracatı gerçekleştiren Otokar, Avrupa'nın en büyük otobüs ve yan sanayii fuarlarından olan Eurobus Expo'da uluslararası otoritelerin beğenisini kazandı. Dünyanın dört bir yanından 291 şirketin yeni ürün ve hizmetlerini tanıttığı organizasyonda Otokar, Sultan ile tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Ulaştırma sektöründeki trendlerin, yeni teknolojilerin ve sektör geleceğinin 3 gün boyunca masaya yatırıldığı organizasyonda Otokar'a İrlanda bayisi Brian Noone ve İngiltere bayisi Minis to Midis eşlik etti. Geçtiğimiz aylarda 20 binincisi üretilerek Fransa’ya ihraç edilen Sultan’ın sağdan direksiyonlu versiyonunun sergilendiği fuarda, Sultan’ın yine gözde araçlar arasında yer aldığını belirten Otokar Avrupa Uluslararası Satış ve Pazarlama Müdürü Berkan Sağlam, fuarın oldukça verimli geçtiğini belirtti. Kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiren Otokar’ın küçük otobüs pazarında Avrupa’daki yerini sağlamlaştırdığını belirten Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: “Modern tasarım, güçlü teknik özelliklere sahip araçlarımız, satış ve servis ağımız ile yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. İhracat yaptığımız diğer ülkelerde olduğu gibi İngiltere ve İrlanda’da Sultan, her türlü yol koşulunda üstün çekiş performansı, sağlam gövdesi, dayanıklı alt yapısı, ekonomik ve güçlü motorunun yanı sıra düşük işletme giderleriyle de büyük beğeni topluyor. Otokar olarak Sultan’ın yanı sıra Doruk ve Kent otobüslerimizi de sağdan direksiyonlu olarak sunmaktayız.”

Etiketler :