Otokar’dan Arkas Lojistik’e 20 adet özel treyler

Otokar’dan Arkas Lojistik’e 20 adet özel treyler

Otokar, Arkas Lojistik’e 20 adet özel amaçlı treyler teslim etti. Otokar’ın Adapazarı fabrikasında düzenlenen teslimat törenine Otokar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı ve Arkas Lojistik Filo Müdürü Melik Soysal katıldı.Otokar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, “Türkiye treyler pazarı normalde 25 binlerdeyken geçen yıl 18 bin ile kapattı. Haziran sonu rakamlarına göre ise geçen yıla göre yüzde 35 daralma var. Son çeyrekte bir hareketlenme...

Otokar, Arkas Lojistik’e 20 adet özel amaçlı treyler teslim etti. Otokar’ın Adapazarı fabrikasında düzenlenen teslimat törenine Otokar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı ve Arkas Lojistik Filo Müdürü Melik Soysal katıldı.

Otokar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, “Türkiye treyler pazarı normalde 25 binlerdeyken geçen yıl 18 bin ile kapattı. Haziran sonu rakamlarına göre ise geçen yıla göre yüzde 35 daralma var. Son çeyrekte bir hareketlenme bekliyoruz. Uluslararası nakliyeci uzun zamandır yatırım yapmıyor. Dolayısıyla mevcut filo bunu kaldıramayacak hale gelecektir ve araç yatırımı olacaktır. Öte yandan Rusya pazarının frigo satışlarına olumlu yansıyacağını düşünüyoruz.

Arkas Lojistik bize özel bir taleple geldi. Tek araçla çok amaçlı taşıma yapalım dediler. Biz de bu konuda özel bir araç geliştirdik. Treyler işinde artık uzmanlaşma önemli hale geldi. Türkiye’de ender görülen araçlardan birini Arkas Lojistik için yaptık. Ben hayırlı olmasını diliyorum.

Otokar için özellikle Ar-Ge çok önemli. Hedefimiz her araçta büyümek. Treyler tarafından iki araçta öncülüğümüz ve uzmanlığımız var. ADR ve frigorifik üründe. Diğer ürünlerde de aynı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Satışlarımız geçen yıla paralel devam ediyor. İhracatta da artışımız devam ediyor” dedi. 

Arkas Lojistik Filo Müdürü Melik Soysal, “Yatırımlarımız devam ediyor, devam da edecek. Tek ekipmanla uzman çeşitliliğimizi artırıyoruz. Birden fazla ürünü taşıyabilecek bir treyler teslim aldık. Otokar bu güzel ürünü ortaya çıkarttı. Paletli yük, konteyner, açık yük, rolü saç diğer ürünleri taşıyabileceğiz. Treylerde ayrıca ADR paketi de mevcut” dedi.

Etiketler :