PACCAR 300 Milyon Dolarlık Hisse Geri Alımı Açıkladı

PACCAR 300 Milyon Dolarlık Hisse Geri Alımı Açıkladı

PACCAR Yönetim Kurulu piyasada dolanan 300 milyon dolar değerinde hisse geri alımını onayladı. PACCAR önceki onaylanan 300 milyon dolarlık hisse geri alımını tamamladı. PACCAR Yönetim Kurulu Başkanı Mark Pigott, ”PACCAR’ın yüksek net karı ve nakit akışı yatırımcılarına güzel geri dönüşler sağlıyor. Şirketin hissedarlarına getirisi son 15 yılda yüzde 13,5 ile S&P 500 endeksinin ortalaması olan yüzde 9,5 üzerinde gerçekleşti” dedi. PACCAR CEO’su Ron Armstrong,...

PACCAR Yönetim Kurulu piyasada dolanan 300 milyon dolar değerinde hisse geri alımını onayladı. PACCAR önceki onaylanan 300 milyon dolarlık hisse geri alımını tamamladı. PACCAR Yönetim Kurulu Başkanı Mark Pigott,PACCAR’ın yüksek net karı ve nakit akışı yatırımcılarına güzel geri dönüşler sağlıyor. Şirketin hissedarlarına getirisi son 15 yılda yüzde 13,5 ile S&P 500 endeksinin ortalaması olan yüzde 9,5 üzerinde gerçekleşti” dedi.

PACCAR CEO’su Ron Armstrong, “Hisse geri alım programı yönetim kurulunun PACCAR’ın başarılı global büyümesine olan güveninin sembolüdür. PACCAR 79 yıl aralıksız net kar elde etti ve 1941 yılından beri de her sene düzenli temettü ödedi” diye açıklama yaptı.  

PACCAR Inc Yönetim Kurulu 9 Temmuz’da hisse başına 28 dolarlık ödeme tarihi 5 Eylül 2018, hak kullanımı için son tarihi 14 Ağustos 2018 olan çeyreklik temettü dağıtımı açıkladı.

Etiketler :