PACCAR, CES 2019'da İnovatif Elektrikli ve Hidrojen Yakıt Pilli Kamyonlarını Sergiliyor

PACCAR, CES 2019'da İnovatif Elektrikli ve Hidrojen Yakıt Pilli Kamyonlarını Sergiliyor

PACCAR, Las Vegas/Nevada’da düzenlenen CES 2019 gösterisine katılıyor. CES, teknolojik inovasyonların en yenileri için dünyanın en büyük gösterilerinde biri. PACCAR, üç sıfır emisyonlu araçlarını sergiliyor: bir adet pilli Peterbilt Model 579EV; bir adet pilli Peterbilt Model 220EV; ve Toyota ile ortaklaşa geliştirilen bir hidrojen yakıt hücreli elektrikli Kenworth T680. Bu kamyonlar, karayolu taşımacılığı, liman operasyonları ve şehir içi dağıtım gibi çeşitli...

PACCAR, Las Vegas/Nevada’da düzenlenen CES 2019 gösterisine katılıyor. CES, teknolojik inovasyonların en yenileri için dünyanın en büyük gösterilerinde biri. PACCAR, üç sıfır emisyonlu araçlarını sergiliyor: bir adet pilli Peterbilt Model 579EV; bir adet pilli Peterbilt Model 220EV; ve Toyota ile ortaklaşa geliştirilen bir hidrojen yakıt hücreli elektrikli Kenworth T680. Bu kamyonlar, karayolu taşımacılığı, liman operasyonları ve şehir içi dağıtım gibi çeşitli işler için tasarlandı. 

Ziyaretçiler, kamyonlara binip, Westgate monoray istasyonu yakınındaki PACCAR standında bu gelişmiş güç aktarma mekanizmalarını keşfedebilirler. Ayrıca standı gezen ziyaretçiler; yeni nesil sürücü destek sistemleri, kamyon takma ve kabin içi insan-makine arayüzleri gibi müşterilerin operasyonel verimliliklerini artıran diğer yenilikçi PACCAR teknolojileri hakkında da bilgi alabilir.

Kenworth, Peterbilt ve DAF, ticari araçlarda alternatif güç aktarma mekanizmalarının geliştirilmesinde lider konumunda. Kenworth, Peterbilt ve DAF, Kuzey Amerika ve Avrupa'daki müşterileri ile birlikte elektrikli araç, hidrojen yakıt hücreli ve hibrid güç aktarma mekanizmalı araçlar alanında testler yapmaktadır. PACCAR Genel Müdür Yardımcısı Landon Sproull: “PACCAR, çevre dostu olan ve müşterilerimizin operasyonlarını artıran yeni nesil güç aktarma mekanizmalarını oluşturacağı için heyecan duyuyor” dedi.

PACCAR teknoloji baş sorumlusu Kyle Quinn, “PACCAR, endüstri lideri ürün ve hizmetler portföyündeki en son teknolojiye yatırım yapıyor. Silikon Vadisi'ndeki PACCAR İnovasyon Merkezi, şirketin gelişen teknolojilere ve dünyanın dört bir yanından gelen yeteneklere erişimini artırıyor. CES, PACCAR’ın ileri mühendislik liderliğini sergileyeceği seçkin bir forumdur” dedi.

PACCAR bünyesindeki Kenworth, Peterbilt ve DAF firmalarıyla yüksek kaliteli hafif, orta ve ağır iş kamyonlarının tasarım, üretim ve müşteri desteğinde global bir teknoloji lideri. PACCAR ayrıca gelişmiş dizel motorlar tasarlayıp üretmekte, finansal hizmetler ve bilgi teknolojisi sağlamakta ve kamyon yedek parçaları da sunuyor.

Etiketler :