PACCAR, tedarikçilerini ödüllendirdi

PACCAR, tedarikçilerini ödüllendirdi

Kenworth, Peterbilt ve DAF markalarını bünyesinde bulunduran PACCAR, “10 PPM” PACCAR kalite standardını karşılayan veya bu standardların çok üstünde performans gösteren tedarikçilerini her yıl ödüllendiriyor. Ödüllendirilmiş tedarikçiler ayrıca dağıtım performansı, müşteri desteği ve ticari etki anlamında da önemli kriterleri yerine getirmesi gerekiyor. PACCAR bu sene bu yüksek kalite performansına ulaşan toplamda 26 ülkenin yer aldığı 4 kıtadan 337 tedarikçiyi...

Kenworth, Peterbilt ve DAF markalarını bünyesinde bulunduran PACCAR, “10 PPM” PACCAR kalite standardını karşılayan veya bu standardların çok üstünde performans gösteren tedarikçilerini her yıl ödüllendiriyor. Ödüllendirilmiş tedarikçiler ayrıca dağıtım performansı, müşteri desteği ve ticari etki anlamında da önemli kriterleri yerine getirmesi gerekiyor. PACCAR bu sene bu yüksek kalite performansına ulaşan toplamda 26 ülkenin yer aldığı 4 kıtadan 337 tedarikçiyi ödüllendirdi.

PACCAR Global Kalite Genel Müdür Yardımcısı Debra Poppas konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “PACCAR’ın 2018 yılında kamyonlarımız için rekor bir talebi vardı. 10 PPM tedarikçimiz büyüyen pazarda PACCAR’a olağanüstü kalite sağlayarak PACCAR’ın müşterilerine sektördeki en kaliteli kamyonları teslim etmesine olanak vermiştir. Müşterilerimizin yüksek beklentilerini aşarken bizimle beraber çalışan tedarikçilerimizi özverilerinden dolayı takdir ediyoruz” dedi. 

PACCAR Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Darrin Siver ise, “2018 yılı 10 PPM ödül kazananlarını başarılarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi. “Mühendislik, üretim ve satış sonrası süreçlerimize olağanüstü destek sağlayan bu tedarikçiler PACCAR için önemli ortaklardır” diye açıklama yaptı. 

Etiketler :