Pegasus’un kampanyasına 3 ödül

Pegasus’un kampanyasına 3 ödül

Pegasus’un havaların ısınmaya başladığı bahar aylarında tatil fırsatlarını değerlendirmek isteyenlere yönelik düzenlediği Bahar Kampanyası, A Awards Açıkhava Reklamları Yarışması’nda, Clear Channel Sektör Kategorisi En iyi Ulaşım/Turizm reklamı ödülü, Karma Özel Uygulama Kategorisi Ödülü ile Medya Pano Poster Kategorisi Başarı Belgesi olmak üzere 3 ödül kazandı.

Misafirlerini bahar aylarında yeni seyahatler planlamaya, hafta sonlarını seyahat ederek değerlendirmeye ve yeni yerler keşfetmeye çağıran Pegasus’un Mart ayında gerçekleştirdiği bahar kampanyası A Awards Açıkhava Reklamları Yarışması’nda üç ödül birden kazandı.

Roma’da ve Ege bölgesinde çekilen 2 ayrı reklam filminin yanı sıra radyo spotları ve açıkhava reklamlarıyla geniş kitlelere ulaşan kampanyanın açık hava reklamları A Awards Açıkhava Reklamları Yarışması’nda, Clear Channel Sektör Kategorisi En iyi Ulaşım/Turizm reklamı ödülü, Karma Özel Uygulama Kategorisi Ödülü ile Medya Pano Poster Kategorisi Başarı Belgesi olmak üzere 3 ödül kazandı.

Pegasus’un kampanyası misafirlere her yıl bahar aylarında yapılması planlanan ancak ertelenen yurt içi ve yurt dışı seyahatlerini bu yıl ertelemeden yeni yerler keşfederek hayatı dolu dolu yaşamalarını hatırlattı. Uygun fiyat politikasıyla müşterilerine daha çok ve sık seyahat etmeleri için imkân, ilham ve seçenekler sunan, seyahatlerini A’dan Z’ye planlamaları için de pek çok hizmetten yararlanma olanağı sağlayan Pegasus, yeni kampanyasıyla müşterilerini kış rehavetinden kurtulup, seyahat etmeye davet etti.

Pegasus Hava Yolları, Bahar Kampanyasında olduğu gibi tüm medya satın alma işlerini Vizeum, creative çalışmalarını ise Rafineri ile yürütüyor. 

Etiketler :