Petrol Ofisi CHRO’su Neslihan Yalçın oldu

Petrol Ofisi CHRO’su Neslihan Yalçın oldu

Petrol Ofisi’nde Chief Human Resources Officer (CHRO) pozisyonu, İnsan Kaynakları alanındaki önemli isimlerden birine emanet edildi. Petrol Ofisi’nde CHRO görevini, 3 Mayıs 2019 itibari ile Neslihan Yalçın üstlendi. 

Petrol Ofisi’nin, sektör lideri olmasının yanı sıra Türkiye’nin en büyük üçüncü şirketi olduğuna vurgu yapan Neslihan Yalçın, “Petrol Ofisi, köklü geçmişi, tüm Türkiye’de yaygın bayi ağı, güçlü altyapısı ile ülkemizin en güçlü ve önemli değerlerinden biri konumunda” diyerek, böylesine büyük ve güçlü bir yapıda İnsan Kaynakları organizasyonu yönetimini üstlenmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

NESLİHAN YALÇIN KİMDİR?

İTÜ Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde işletme alanında master programını tamamlayan Neslihan Yalçın, kariyerine 1995 yılında Borusan Holding’de başladı. Yalçın, 1996 – 2006 yılları arasında Koç Holding bünyesinde Arçelik ve Amerikan Hastanesi’nde İnsan Kaynakları Müdürü, ardından da 2006-2008 yıları arasında AMS Havacılık Grubu’nda İnsan Kaynakları Direktörü görevlerini üstlendi. Yalçın, 2008-2017 yılları arasında ise Accenture Danışmanlık’ta İnsan Kaynakları Gelişim Direktörü pozisyonlarında çalıştı. Neslihan Yalçın son olarak Korn Ferry Danışmanlık bünyesinde İnsan Kaynakları Danışmanı – Ortak olarak, Petrol Ofisi’nin de aralarında bulunduğu çeşitli firmalara İnsan Kaynakları danışmanlığı hizmeti verdi. 

İngilizce ve Almanca bilen Neslihan Yalçın, evli ve bir çocuk annesidir. 

Etiketler :