Prometeon, Mersinli Filo Yöneticileriyle Buluştu

Prometeon, Mersinli Filo Yöneticileriyle Buluştu

Pirelli marka ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon Türkiye, Mersin’de filo yöneticileri ile bir araya geldi.

Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve OTR lastiklerinin lisanslı üreticisi Prometeon Türkiye 2018 yılı filo yaklaşımı kapsamında, Prometeon Türkiye Pazarlama Müdürü Faruk Uslu, Bölge Satış Müdürü Uğur Aydın ve Filo Müdürü Gökhan Demirci’nin ev sahipliğinde, bölge bayisinin desteği ile Mersin’de filo yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıya Mersin’de faaliyet gösteren ve yurtiçi ve yurtdışı taşımacılık yapan nakliye filolarının ve yine aynı bölgede çalışan inşaat sektörünün önemli filoları katıldı.  

Toplantıda Prometeon ve Prometeon’un ProTruck çatısı altında sunduğu filo hizmet yaklaşımı hakkında bilgiler paylaşıldı. Dünyada endüstriyel lastik işine odaklanan tek şirket olan Prometeon bu bilgi birikiminin kattığı güçle ürünleri ve sunduğu hizmetlerle müşterilerinin yanında yer alıyor. Prometeon, premium marka Pirelli ticari lastikler ile beraber müşterilerinin ihtiyaçlarına özel olarak geliştirdiği filo yaklaşımı ProTruck kapsamında sunduğu hizmetlerle müşterilerinin lastikten en yüksek verimi almalarına imkan sağlıyor. 

Lastiğin bakımından yenilenen ömrüne, sürüşten hurdaya çıkmasına kadar lastiğin yaşam döngüsünde maliyet oluşturan tüm anlara ve lastiğin yakıta olan etkisini minimize etmeye odaklanılarak geliştirilen ProTruck hizmet yaklaşımı filoların lastikten maksimum verimi almalarına; operasyonel maliyetlerini en aza indirmeye katkı sağlamayı amaçlıyor. 

Etiketler :