Rahim Özkaymak'a 'Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü' verilecek

Rahim Özkaymak'a 'Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü' verilecek

19 Eylül’de düzenlenecek 'Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni'nde, Rahim Özkaymak'a 'Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü' verilecek.

Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği; Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni'nde, TOBB Sektör Meclisi Başkanlığı, İTO sektör komite başkanlıkları, TOFED, TOF, UYOF, IPRU, TTDER, İSTAB, TÖHOB, İETT, İstanbul Otobüs A.Ş., TURODER, İSAROD başta olmak üzere sektöre yön veren kuruluşlar ile sektörün lider işletmeci ve üretici firmalarının tepe yöneticileri bir araya geliyor. Ulaştırmada Geleceğin Liderleri Paneli, Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri, Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Akıllı Ulaşım Sistemleri Başarılı Kurum ödüllerinin verileceği etkinlik, 19 Eylül’de İTÜ ARI Teknokent Maslak Arı-3 Binasında gerçekleşecek.

Bu sene dördüncüsü verilecek Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü, 60 yılı yakın süredir sektörde hizmet vermiş, sektör duayeni Rahim Özkaymak'a takdim edilecek. Her sene bir kişiye verilen Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü; otobüs sektörüne işveren olarak hizmetlerde bulunmuş, 70 yaş üstü, sektör duayeni kişiler arasından seçilerek veriliyor. 

Etiketler :