Recep Serin, TREDER Onursal Üyesi Oldu

Recep Serin, TREDER Onursal Üyesi Oldu

TREDER, derneğin kuruluşunda görev alan ve bir dönem başkanlığını da yürüten Recep Serin’i Onursal Üye seçti. TREDER Başkanı Kaan Saltık, dernekte yürüttüğü görevler ve verdiği hizmetlerden ötürü Serin’i Onursal Üye seçtiklerini ve dernek için yaptığı hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

TREDER (Treyler Sanayicileri Derneği) yaptığı yönetim kurulu toplantısında Recep Serin’i Onursal Üye seçti. Derneğin kuruluşunda görev alan ve bir dönemde başkanlığını yürüten Serin, sektörün disipline edilmesi, sorunların ortaya çıkarılması ve çözülmesi noktasında önemli çalışmalar yürüttü. TREDER Başkanı Kaan Saltık, 2008 yılında kurulan TREDER’in bu süre zarfında önemli çalışmalar yürüttüğünü, treyler sektörünün öneminin fark edilmesi ve hedeflerinin ortaya çıkmasında çatı görevi gördüğünü söyledi. TREDER’in bu güce ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Kaan Saltık, “Recep Serin derneğe büyük emeği geçen ve derneğin buralara gelmesinde büyük pay sahibi oldu. Biz de kendisini derneğin ilk Onursal Üyesi olarak seçerek teşekkürlerimizi göstermek istedik. Serin’in sektöre bugüne kadar verdiği hizmetler, bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Recep Serin de TREDER tarafından Onursal Üye olarak seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “TREDER’de başkan ve üye olarak görevde bulundum. Bugüne kadar önemli çalışmalar yürüttüğümüz derneğimiz, treyler sektörünün öneminin ortaya konmasını sağladı. Yaptığı üretim, sağladığı istihdam ve gerçekleştirdiği ihracat ile sektörümüz ülke için çok önemli bir yerdedir. Bugüne kadar sektör için verdiğim hizmetleri artık Onursal Üye olarak vermeye devam edeceğim” dedi.

Etiketler :