Renault Grubu Castrol’ü tercih etti

Renault Grubu Castrol’ü tercih etti

Castrol ve Renault Grubu devam eden iş birliğini bir üst seviyeye taşıyor. Hayata geçirilecek anlaşma kapsamında, 1 Ocak 2020 itibariyle Renault Grubu’nun tüm servislerine önereceği yağ Castrol olacak.

Dünyanın lider madeni yağ üreticilerinden Castrol dünya çapında hayata geçirdiği büyük ortaklık çalışmalarını genişletmeye ve yenilemeye devam ediyor. Yapılan stratejik ortaklık anlaşması kapsamında Renault Grubu’nun 1 Ocak 2020 itibari ile yarış pistlerinde kullanımın yanı sıra global çapta tüm servislerine önereceği yağ da Castrol olacak. 

Renault Grubu uzun soluklu bu anlaşma ile, servislerinde kullanılacak motor yağı olarak Castrol’ü tercih ederken Castrol’ün performansına ne kadar güven duyduğunu da açıkça ortaya koyuyor. Müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için uzmanlıklarını birleştiren bu iki dünya devi, ortak markalı ürünlerini tüm Renault grubu servis ve bayilerinde satışa sunulacak. 

BP – Castrol 2024 yılına kadar Formula 1’de 

2017 yılından bu yana Renault Sport Formula One™ Takımının resmi partneri olan BP-Castrol, 5 yıl daha pistlerde teknik iş ortağı olmaya devam edecek. Takımın Enstone’daki motor teknik merkezlerinde; BP-Castrol’ün ileri teknolojiye sahip yakıtları, motor yağları, dişli ve hidrolik yağları, gresler ve fren sıvısı gibi üstün ürünlerin yanı sıra, yüksek performanslı endüstriyel yağları da kullanılacak. Bununla birlikte 2021 yılında yürürlüğe girecek yeni Formula 1 yönetmelikleri sonrası, Renault F1 takımını desteklemekte BP- Castrol’ün ileri teknolojili ürünleri ve Ar-Ge çalışmaları önemli bir rol oynayacak. 

Güçlü Formula 1 ortaklığı ve servis yağı anlaşması ile Renault müşterileri Castrol’ün üstün performansını yarış pistlerinden sonra, şimdi de günlük araç kullanımlarında deneyimleyerek sınırlarını zorlayacak.  

BP – Castrol ve Renault Grubu’nun büyüyen güçlü ortaklığı gelişen pazarlar karşısında firmaların üstün gücü ve tecrübesini bir araya getirdiği muazzam bir iş birliğine olanak sağlayacak. Bu sayede geleceğin teknoloji ve gelişmelerine yönelik düşük emisyonlarla performansı bir arada sunan gelişmiş madeni yağ ve ürünleriyle BP – Castrol, bugünden geleceğin teknolojilerini Renault tüketicisi ile buluşturmayı başarıyor.

Etiketler :