Renault T 460 Euro 6 modelini tercih etti

Renault T 460 Euro 6 modelini tercih etti

Burdur’daki mermer ocakları ve fabrikasıyla üretim yapan Asmer Mermer, yine Renault Trucks çekicileri tercih ederek Euro 6 normuna geçti.

1998 yılında kurulan Asmer Mermer, Burdur’da öncelikle mermer fabrikasını işletmeye başladı. Ardından fabrika kapasitesini arttıran firma, 2005 ve 2009 yılında yine Burdur’da iki mermer ocağını işletmeye sundu. Blok ve kesilmiş mermer üretimi yapan Asmer, mermerlerin ocaktan fabrikaya ve fabrikadan limanlara taşımacılığını ise Renault Trucks çekiciler ile yapıyor. Daha önce Renault Premium serisi çekicileri kullanan firma, yeni alımlarında Renault T 460 Euro 6 modelini tercih etti.   

Asmer’in yeni araçları, Renault Trucks Bayisi As-Sar Otomotiv Satış Yetkilisi Kıvanç Kutlu tarafından teslim edildi. Asmer Mermer adına araçları teslim alan Filo Müdürü Ramazan Atalay yaptığı açıklamada ocaklarda çok farklı araç ve makinaları kullandıklarını, farklı markalardan oluşan bir araç parklarının olduğunu belirterek; “Madenlerimizde farklı markalardan farklı iş makinaları kullanıyoruz. Ancak lojistik için sadece Renault Trucks çekicileri tercih ediyoruz. Ocağın ve mermer taşımacılığının ağır çalışma koşullarında hem dayanıklılık hem de sürücü konforu önem kazanıyor. Renault Trucks çekicilerimizden sürücülerimiz de oldukça memnun” dedi.

Ağırlıklı olarak Çin’e blok mermer ihracat yapan Asmer Mermer, iç pazarda da aktif olarak yer alıyor. Asmer, fabrikadan çıkan blok ve kesilmiş mermerlerin Burdur’dan Antalya’ya ve İzmir’e lojistiğini de Renault Trucks çekiciler ile sağlıyor. İlk olarak 2012’de teslim aldıkları Renault Premium çekiciler ile şu ana kadar araç başına ortalama 250.000 km taşımacılık sağlayan Asmer, yeni alımlarda da araç parkını Renault Trucks çekicilerle güçlendirmeyi planlıyor.

ILK EURO 6 ARACIMIZI TESLİM ALDIK

Ramazan Atalay yaptığı açıklamada; "4 yıldır kullandığımız Renault Premium 460 araçlarımızın performansı ve yakıt tasarrufundan çok memnunuz. Genelde mermer blok taşıyoruz. Bu sebeple bizim için dayanıklılık da çok önemli. Dolayısıyla yeni alımımızda Renault T460 Euro 6  modelini tercih ettik. Aracı incelediğimizde iç konforu ve tasarımını da çok beğendik. Özellikle eklenen güvenlik önlemleri bizler için önem arz ediyor. Bununla birlikte As-Sar Otomotiv’den aldığımız servis hizmetinden de çok memnunuz. Umarız yeni araçlarımız ile bu memnuniyetimiz devam edecek" diye ekledi.

MÜŞTERİLERİMİZİN EURO 6 TERCİHLERİNDEN ÇOK MEMNUNUZ

2016 yılında sadece Euro 6 çekicileri müşterilerine sunduklarının altını çizen Kıvanç Kutlu, farklı alanlarda taşımacılık sağlayan iş ortaklarının yeni Renault T460 Euro 6 çekicilere gösterdiği ilgiden memnuniyetlerini belirtti. Kutlu açıklamasında; “2012 yılından bu yana Asmer Mermer, Renault Premium çekicileri kullanıyor. Ağır çalışma koşullarına rağmen araçlar, sadece periyodik bakımları ile ilk günkü performanslarında hizmet vermeye devam ediyor. Şimdi ise Asmer Mermer’in Euro 6 çekicilerimizle daha da verimli bir şekilde çalışacaklarına eminiz. Asmer, Renault Trucks ile yola çıkan bir firma. Ocaklardaki ağır çalışma koşullarında araçların performansından oldukça memnunlar. Sunduğumuz hizmet ve kendilerinin de memnuniyetleri sayesinde yola her zaman birlikte devam edebilmeyi diliyoruz" diye belirtti. 

Etiketler :