Renault Trucks, 2 maden şirketine 14 adet K XTREM kamyon teslim etti

Renault Trucks, 2 maden şirketine 14 adet K XTREM kamyon teslim etti

Renault Trucks’tan Uysal Madencilik’e 8 adet, İbrice Maden İşletmeleri’ne ise 6 adet olmak üzere toplam 14 adet K XTREM kamyon teslim etti.

Uysal Madencilik ve İbrice Maden İşletmeleri tercihini Renault K XTREM kamyonlarından yana kullandı. Renault Trucks’ın geçtiğimiz Mayıs ayında dünya lansmanını yaptığı yeni Renault Trucks K XTREM kamyonlarından Uysal Madencilik 8 tane, İbrice Maden İşletmeleri de 6 tane aldı.

UYSAL MADENCİLİK’E 8 ADET RENAULT TRCUKS K XTREM

İlk teslimat Uysal Madencilik’e gerçekleştirildi. Uysal Madencilik’in Tekirdağ Malkara’daki merkezinde düzenlenen törene Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine, Uysal Madencilik sahibi Cengiz Uysal, Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Renault Trucks Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Serkan Karataban, Renault Trucks Pazarlama Direktörü Şebnem Uygurtürk, İnşaat Gamı Satış Müdürü Zafer Arız ve Satış Sorumlusu Gökhan Hıraca katıldı.

SEBASTIEN DELEPINE: “K SERİSİ ŞU AN PAZARDA EN GÜÇLÜ VE EN DAYANIKLI ARAÇ”

Uysal Madencilik’e yapılan teslimat töreninde konuşan Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine şunları söyledi:Bizim stratejilerimizden biri K serisi araçlarımızı maden sektörüne sunmaktı. Geçmişte maden sektörü için Karex modelimiz vardı. K serisi şu an pazarda en güçlü ve en dayanıklı araç. Uysal Madencilik gibi referans sayılabilecek firmayla işbirliği yapıyor olmamız bizim için önemli. Ben daha önce Volvo iş makinelerinde de yöneticilik yaptım. Bu nedenle bu sektörün beklentilerini çok iyi biliyorum. Bizim stratejimizi sadece en güçlü ve en dayanıklı aracı getirip satmaktan ibaret değil, aynı zamanda bu tür müşterilerimizin operasyonlarının verimli olmasını ve toplam maliyetlerinin düşük olmasına imkan sağlıyoruz. Bunu yapmak için de en iyi yakıt tüketimine sahip araca sahip olmak gerekiyor. Biz aynı zamanda müşterilerimizle iyi bir işbirliği yaparak onların sadece işlerine konsantre olmalarını sağlıyoruz. Bizim en çok önem verdiğimiz konulardan biri müşterilerimizle güven ilişkisi kurmak. Uysal Madencilik ile yaptığımız işbirliğine çok önem veriyoruz ve uzun yıllar devam etmesini arzu ediyorum.”

CENGİZ UYSAL: “K XTREM’İN YAKITI BİZİ CEZBETTİ’

Uysal Madencilik sahibi Cengiz Uysal ise “Sanayi ve ısınma amaçlı kömür üretimi yapıyoruz. Yıllık 500 bin ton kömür üretiyoruz. 1970 yılından bu yana maden işletmeciliği yapıyoruz. Bu üretimi yaparken de kamyonlara ve iş makinelerine ihtiyaç duyuyoruz. K XTREM’in yakıtı beni cezbetti. Araçları aldık, devamı da gelecektir. Çok sağlam bir araç. Şu an 8 araç aldık. Toplamda 26 aracımız var. Toplam 207 çalışanımız var” dedi.

İBRİCE MADEN İŞLETMELERİ’NE 6 ADET K XTREM

Renault Trucks daha sonra İbrice Maden İşletmeleri’ne 6 adet K XTREM kamyon teslim etti. İbrice Maden İşletmeleri’nin Tekirdağ Malkara’daki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine, İbrice Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Pullukçu, Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Renault Trucks Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Serkan Karataban, Renault Trucks Pazarlama Direktörü Şebnem Uygurtürk, Renault Trucks İnşaat Gamı Satış Müdürü Zafer Arız, Renault Trucks Satış Sorumlusu Gökhan Hıraca, İbrice Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Pullukçu ve VFS Genel Müdürü Ertan Çolak katıldı.

SEBASTIEN DELEPINE: “İBRİCE’YE 6 ADET K XTREM KAMYON TESLİM ETTİK, 6 ADET DE EYLÜL AYINDA TESLİM EDECEĞİZ”

İbrice Maden İşletmeleri’ne yapılan teslimat töreninde konuşan Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine, Bizim için her zaman konusunun önderi firmalarla çalışmak çok önemli. İbrice’nin Renault Trucks ile olan ilişkileri yeni değil, uzun yıllara dayanıyor. Bizler için müşterilerimizle iş ortaklığı yapmak çok önemli. Müşterilerimize demo araçlar vererek onları ikna etmek bizim için çok önemli. Bugün burada K serisinin ilk partisini teslim ettik. Eylül ayında ikinci partiyi teslim edeceğiz. Bugün ilk 6 adet teslim ettik. 6 adet de Eylül ayında teslim edeceğiz” dedi.

İRFAN PULLUKÇU: “50 YILDIR MADEN İŞLETMECİLİĞİ YAPIYORUZ”

İbrice Maden İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Pullukçu da yaptığı açıklamada, “Biz 50 yıldır maden işletmeciliği yapıyoruz. 4 kuşaktır bu işi yapıyoruz. Yıllık 700 bin ton kömür işliyoruz. İşimizi çok seviyoruz. Renault ile 2006 yılında Renault Trucks kamyonlar aldık. Bugün 6 adet araç aldık, 6 adet daha alacağız.”

VFS Genel Müdürü Ertan Çolak ise İbrice maden İşletmeleri ile 2006 yılından bu yana çalıştıklarını hatırlatarak, VFS olarak bu tür yatırımlarını desteklediklerini söyledi. Ertan Çolak, bu araç alımlarında İbrice’ye finansal kiralama desteği sağladıklarını sözlerine ekledi.

Etiketler :