Renault Trucks, Kütahya, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale’de filo sahipleri ve sürücüler ile buluşacak

Renault Trucks, Kütahya, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale’de filo sahipleri ve sürücüler ile buluşacak

Renault Trucks, 13 litre motorlu çekicileri ile Türkiye turuna devam ediyor. Yetkili bayisi Koçaslanlar Otomotiv işbirliğiyle yola çıkan Renault Trucks, Kütahya, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale’yi kapsayan yeni rotasında filo sahipleri ve sürücüler ile buluşacak.

Renault Trucks, 13 litre motora sahip T 520 Yüksek Kabin ve T 480 çekicilerini müşterileri ile buluşturuyor. Roadshow başından itibaren 14 ilde taşımacılık profesyonelleri ile bir araya gelen Renault Trucks, yetkili bayisi Koçaslanlar ile 9 Mart haftasında ise Kütahya, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale’de olacak. 

Yakıt tüketimi ile ön plana çıkan Renault Trucks’ın 13 litre motora sahip çekicileri, sunduğu avantajları ile etkinlikler boyunca beğeni topladı. Filo sahipleri ve sürücüler ile birebir araçları incelediklerinin altını çizen Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, “13 litre motorlu çekicilerimiz, birçok avantajı bir arada sunuyor. Filo sahipleri de sürücüler de bulunduğumuz her ilde araçlarımıza büyük ilgi gösterdi. Düşük yakıt tüketimi ve bakım maliyetleri, yüksek ikinci el değeri ve uzun motor ömrü ile taşımacılık profesyonellerinin hem verimliliğini hem de karlılıklarını artırıyor” dedi.  

Renault Trucks olarak müşterilerinin karlılıklarını arttırmak üzere yaptıkları çalışmaların aynı zamanda kaynakların korunmasına hizmet ettiğinin altını çizen Bursalıoğlu; “Yakıt tasarrufu ile müşterilerimizin toplam sahip olma maliyetlerini gözetiyoruz ancak var olan kaynakların sürdürülebilirliği konusundaki hassasiyetimizin sonucunda bu başarıyı yakalayabiliyoruz. Yakıt tasarrufu yüksek araçlar üretmek konusundaki çalışmalarımıza kesintisiz devam ediyoruz” diye belirtti. 

9 Mart, Pazartesi - Kütahya - S.S. Emet Taşıyıcılar Kooperatifi

10 Mart, Salı -Bursa - Kestel 17 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi

11 Mart, Çarşamba -Bursa - Karacabey Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi

12 Mart, Perşembe -Balıkesir - Bandırma Banvit

13 Mart, Cuma -Balıkesir - Gönen Gönen Taşıyıcılar Kooperatifi

14 Mart, Cumartesi -Çanakkale - Çan Çan Taşıyıcılar Kooperatifi

Etiketler :