Renault Trucks’tan Servis Kampanyası!

Renault Trucks’tan Servis Kampanyası!

Renault Trucks, her yaşta ilk günkü verimlilik ve performansı sunan araçları için yaz aylarına hazırlanırken 4 yaş ve üzerindeki araçlara özel bir kampanya düzenliyor. Size düşen ise aracınızın yaşını 5 ile çarparak servis hizmetlerinde iskontodan yararlanmak oluyor.

Renault Trucks, araçlarınızın yaza bakımlı girmesi için özel bir kampanya düzenliyor. 2 Mayıs – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında Renault Trucks aracınızın yaşından büyük bir servis iskontosu sunuluyor. x5 kampanyası sayesinde 4 yaş ve üzerindeki Renault Trucks araçlarınız ile yetkili servislere gittiğinizde, aracınızın yaşını 5 ile çarparak iskonto oranına sahip oluyorsunuz. Aracınız dört yaşındaysa yüzde 20, beş yaşındaysa yüzde 25 oranında indirim kazanıyorsunuz. 6 yaş ve üzeri araçlarda ise kampanyaya özel belirlenen yüzde 30’luk servis indirimi avantajından faydalanıyorsunuz.

Volvo Group Kamyonları Müşteri Hizmetleri Direktörü Gökhan Bingöl kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada; “Renault Trucks olarak sadece ürünlerimizle değil satış sonrası hizmetlerimizle de müşterilerimizin karlılığını arttırmak için çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Müşterilerimiz ile uzun soluklu iş birlikteliklerimizde ürünlerimiz kadar satış sonrası hizmetlerimizin de etkisi büyük. Şimdi ise yeni satış sonrası kampanyamız ile müşterilerimize avantajlı bir servis hizmeti sunuyoruz. Müşterilerimiz, 30 Haziran’a kadar servislerimize giderek araçlarının yaşı doğrultusunda indirim oranına sahip olabilecekler” diyor.

Kampanya detaylarını, en yakın Renault Trucks yetkili servisinden öğrenebilirsiniz.Size en yakın yetkili servisi bulmak için aşağıdaki linki ziyaret edin; http://www.renault-trucks.com.tr/hizmet-agimiz/

Etiketler :