Reysaş GYO’ya “Yılın En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı” ödülü

Reysaş GYO’ya “Yılın En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı” ödülü

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek ve sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul yarışmasına A sınıfı deposu Çayırova 11 ile katılan Reysaş GYO “Yılın En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı” ödülüne layık görüldü.Reysaş GYO adına ödülü alan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven yaptığı açıklamada, “Şehirler her geçen gün büyüyor ve yeni yerleşim alanları...

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek ve sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul yarışmasına A sınıfı deposu Çayırova 11 ile katılan Reysaş GYO “Yılın En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı” ödülüne layık görüldü.

Reysaş GYO adına ödülü alan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven yaptığı açıklamada, “Şehirler her geçen gün büyüyor ve yeni yerleşim alanları oluşuyor. Şehirlerin büyümesine ve lojistik ihtiyaçların karşılanmasına yönelik gerçekleştirilen projeler her zamankinden daha da önemli hale gelmektedir. Depolarımızı inşa edip şehirlerin hizmetine sunarken gözetmiş olduğumuz en önemli unsurlar mimari ve görsel açından şehirlere yakışan tasarımlara sahip olması, işlevsel açıdan optimum kapasite ve etkinliğe imkan vermesi, çatılarda toplanan yağmur sularının yeşil alan ve ağaçların sulanmasında kullanılması gibi çevre dostu uygulamalara sahip olabilmesidir. Bu çabalarımızın Sign of The City yarışmasında Yılın En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı ödülüyle taçlandırılmasından duyduğumuz mutluluk ve gururu kamuoyuyla paylaşır bilgilerinize arz ederiz” dedi. 

Etiketler :