Safir Hafriyat’a 8 adet Scania G 400 çekici

Safir Hafriyat’a 8 adet Scania G 400 çekici

Marmara Bölgesinde hafriyat, kum, kömür, topak kireç gibi hafriyat taşımacılığı faaliyeti gerçekleştiren Safir Hafriyat, filosunu 8 adet Scania ile güçlendirdi.

1996 yılından bu yana hafriyat taşımacılığı gerçekleştiren Safir Hafriyat, filosunu 8 adet Scania G 400CA4X2HSA inşaat çekicisi ile güçlendirdi. Safir Hafriyat’a araçları; Şile’de bulunan kendi tesislerinde, Safir Proje Genel Müdürü Feyzullah Kahraman’a, teslim edildi. Törene Doğuş Otomotiv Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli, Scania Satış Bölge Yöneticisi Ziya Yücel Çolak, Gebze Servis Müdürü Bayazıt Canbulat ve SSH Uzmanı Ali Süner ile Erçal Otomotiv Yetkilileri katıldı.

FEYZULLAH KAHRAMAN: “ARAÇLARIMIZ 7 GÜN 24 SAAT ÇALIŞIR DURUMDA OLMALI”

Yeni araçlarını teslim alan Safir Proje Genel Müdürü Feyzullah Kahraman, hafriyat, kum, kömür, topak kireç gibi damperli araçların yaptığı tüm nakliye işlerinde profesyonel bir şekilde hizmet vermek istediklerini söyledi. Kahraman, “Amacımız araçlarımızı en verimli şekilde çalıştırmak. Bir yerden bir yere mal taşıdığımızda dönüşte yine dolu olarak dönmek istiyoruz” dedi.

Marmara Bölgesi ve çevresinde faaliyet gösterdiklerini belirten Kahraman “Hafriyat işlerindeki metreküpler yükselmeye başladı. Şantiyeler 24 saat çalışmaya başladı. Biz ise yılın resmi tatiller dışında pazar günleri dahil full-time çalışıyoruz. Scania’yı tercih etmemizdeki en temel neden bu performansı bize sağlamasıdır. Yakıt tüketimi, performansı, konforunu, servis hizmetlerini tüm değişkenleriyle rakipleriyle karşılaştırdık. Scania tüm kriterlerimizi karşılayan tek marka oldu. Özmalımız olarak 15 aracımız bulunuyor ve tamamı Scania. 150’den fazla kiralık araç kullanıyoruz ve bunları kiraladığımız firmalara da sürekli Scania almalarını tavsiye ediyoruz” açıklamasında bulundu.

TUNÇ GÖMEÇLİ: “SCANİA MÜŞTERİLERİMİZİN EN BÜYÜK YARDIMCISI”

Teslimat töreninde bir açıklama yapan Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli ise standart damper PTO’su ve çelik tampon gibi Scania’nın sahip olduğu teknoloji, sağlamlık ve zorlu inşaat sahalarında gösterdiği üstün performans ile işletmelerin en büyük yardımcısı olduğunu belirterek “Düşük yakıt tüketimi işletme maliyetlerini azaltırken, üstün konforu kullanıcısı için büyük rahatlık sağlamaktadır. Bu yüzden Scania için kullanıcı dostu bir araç diyebiliriz” dedi.  

Etiketler :