Şanlıurfa’ya 23 adet Novo Citi Life AT ve 4 adet Novo Lux

Şanlıurfa’ya 23 adet Novo Citi Life AT ve 4 adet Novo Lux

Anadolu Isuzu’nun Ar-Ge merkezinde, Türk mühendisler tarafından geliştirilen Isuzu Novociti Life, Şanlıurfa halkının hayatını kolaylaştırmak üzere yollara çıktı. 23 adet Novo Citi Life AT ve 4 adet Novo Lux aracı 7 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen törenle Şanlıurfa Belediyesi iştiraki olan BELSAN A.Ş.’ye teslim edildi.

Isuzu Novociti Life, Şanlıurfa yollarında hizmet vermeye başladı. Anadolu Isuzu, 23 adet Novo Citi Life AT ve 4 adet Novo Lux aracını 7 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen törenle Şanlıurfa Belediyesi iştiraki olan BELSAN A.Ş.‘ye teslim etti. Teslimat törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Anadolu Isuzu Şanlıurfa Yetkili Bayisi Dicle FZA’dan İbrahim Dicle ile BELSAN A.Ş. Genel Müdürü Levent Çelik  katıldı. 

Isuzu Novo Citi Life’ın sınıfının en ekonomik, en konforlu, en güvenli ve performansı en yüksek aracı olduğunu belirten Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Türkiye’de Türk mühendisleri tarafından geliştirilen Novociti Life’ın yaşlı ve engelli vatandaşların ulaşımını da kolaylaştırdığını vurguladı. Teoman sözlerine şöyle devam etti: “23 adet Novo Citi Life AT ve 4 adet Novo Lux aracımız Şanlıurfa yollarında Şanlıurfa halkının hayatını kolaylaştırmak üzere yollara çıktı. Modern toplu taşıma araçlarımızın uzun yıllar bu güzel şehrin insanlarını taşıyacak olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Etiketler :