Sarp Lojistik, filosunu Renault Trucks T460 çekicilerle güçlendirdi

Sarp Lojistik, filosunu Renault Trucks T460 çekicilerle güçlendirdi

Soğuk zincir ve gıda taşımacılığında sektörün önde gelen firmaları arasında gösterilen Sarp Lojistik, uluslararası taşımacılık alanındaki hizmetlerini Renault Trucks T460 çekici ile güçlendiriyor.

Eti Gıda’ya tedarik hizmetleri amacıyla kurulan ve özellikle gıda lojistiği alanında yaptığı yatırımlarla birçok önemli marka için de hizmet sunan Sarp Lojistik’in tercihi yine Renault Trucks oldu. Yurtiçi lojistik hizmetlerinin yanı sıra Almanya, Avusturya, İsviçre, Hollanda gibi Avrupa ülkeleri ile Irak, Suriye, Lübnan gibi Ortadoğu ülkelerine de karayolu taşımacılığı hizmeti sunan Sarp Lojistik, yeni teslim aldığı 7 adet Renault Trucks T460 çekici ile filosundaki öz mal Renault çekici sayısını 13’e yükseltti.

Yeni Renault Trucks T460 çekicilerin Sarp Lojistik’e teslim edildiği törene; Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik, Renault Trucks Bölge Müdürü Coşkun Saraç, Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Koçaslanlar Otomotiv İzmir-Denizli Genel Müdürü Yücel Akyüz ve Eskişehir Şube Müdürü Mehmet Demir, Sarp Lojistik Grup Müdürü Halil Gürkan Arıkan, Sarp Lojistik Nakliye ve Filo Müdürü Barış Yenmez ile Sarp Lojistik Filo Yöneticisi O.Raşit Togay katıldılar.

Sarp Lojistik Grup Müdürü Halil Gürkan Arıkan yaptığı açıklamada, “Sarp Lojistik olarak gıda ve hızlı tüketim ürünlerinde uzmanlaştık. Öte yandan sürekli bir büyüme ve gelişme eğilimi içindeyiz. 2016’da da yüzde 15’lik büyüme ön görüyoruz. Dolayısıyla hizmet verdiğimiz hızlı tüketim ürünleri lojistiğini ve büyüme hedeflerimizi göz önünde bulundurduğumuzda filomuz için satın alma  maliyetleri kadar zaman tasarrufu ve işletme maliyetlerinin önemi daha da artıyor. Bu nedenle filomuz için yine Renault Trucks markasını tercih ettik. Yeni alımlarımıza da Renault ile devam etmeyi planlıyoruz” diye belirtti.

Sarp Lojistik’in önümüzdeki dönemde yurt dışı taşımacılık faaliyetlerinde ön gördüğü büyümeye bağlı olarak filosunun genişleyeceğinin altını çizen Nakliye ve Filo Müdürü Barış Yenmez ise; “Filomuz, hızlı tüketim ürünleri sektöründe, kuru gıda ve soğuk zincir sevkiyatlarında sıcaklık kontrollü ve çift katlı taşıma kabiliyetine sahip. Araçlarımızın tamamı frigorifik özellikte. Uydu destekli olarak ısı değerlerini 7/24 online takip ediyoruz. Bu kadar hassasiyet gösterdiğimiz lojistik hizmetlerinde yolumuza kesintisiz devam edebilmemiz ise çok önemli. Burada da en büyük yük, filomuza kalıyor. Bu nedenle yeni alımlarımıza Renault Trucks ile devam etmeye karar verdik. Güvenilir olmasının yanı sıra Renault çekiciler, bir çok yönden filomuz için avantaj sağlıyor. Renault Trucks sunduğu yakıt tasarrufu ile rekabet gücümüzü arttırıyor. İşletme maliyetlerinin düşük ve servis ağının geniş olması da çok önemli” dedi.  

Renault Trucks Satış Müdürü Özkan Çelik, teslimat töreninde; “Renault Trucks T serisi çekicilerimiz, müşterilerimizin yakıt tüketimini ve işletme maliyetlerini düşürürken, daha fazla motor gücü, daha yüksek tork ve daha iyi bir ticari hızla hizmet kalitesini yükseltiyor. Bu doğrultuda paralel bir anlayışa sahip olduğumuz, hizmetlerinde kalite ve maliyet konusunda her zaman hassas ve çözüm odaklı olan Sarp Lojistik ile uzun yıllardır devam eden işbirliklerimize bir yenisini daha eklemekten mutluluk duyuyoruz” diyerek açıklamada bulundu. 

Etiketler :