Scania, 2 firmaya 17 adet çekici teslim etti

Scania, 2 firmaya 17 adet çekici teslim etti

Scania, inşaat sektöründe faaliyet gösteren Öz Sivas Çimento ve Mercan İnşaat’a toplamda 17 adet çekici teslim etti.

Scania, 2017 yılındaki teslimatlarına hız kesmeden başladı. Scania Yetkili Satıcı ve Servisi Çalışkan’ın Ankara’daki tesislerinde gerçekleşen törene Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli, Scania Çalışkan Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Uğurlu, Öz Sivas Çimento firma sahibi Erol Yıldız, Mercan İnşaat firma sahibi Mustafa Mercan katıldı.

ÖZ SİVAS ÇİMENTO’YA 14 ADET SCANIA R450 LA4X2HNA ÇEKİCİ

Filosunda 25 adet araç bulunan Öz Sivas Çimento 14 adet R450 LA4x2HNA çekici alarak filosunu Scania ile güçlendirdi. Öz Sivas Çimento, zamanında ve güvenli teslimatları sayesinde müşterilerinin tercih ettiği marka olmaya devam ediyor.

Teslimat töreninde açıklama yapan Öz Sivas Çimento firma sahibi Erol Yıldız, “İşlerimizi zamanında ve sorunsuz teslim etmek temel kuralımızdır. Filomuza Scania araçları katarak kalitemizi daha da yukarı taşımayı hedefliyoruz. Ayrıca yakıt tüketimi ve sağlamlıkta Scania’yı tercih etmemizdeki en önemli nedenlerden olmuştur” şeklinde açıklamada bulundu.

MERCAN İNŞAAT’A 3 ADET SCANİA R450 LA4X2HNA

Filosunda 7 adet Scania ve toplamda 25 adet araç bulunan Mercan İnşaat, 3 adet daha Scania R450 LA4X2HNA alarak filosunu genişletti.

2002 yılından bu yana Sivas ve bölgesinde inşaat sektöründe hizmet veren Mercan İnşaat, kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Mercan İnşaat Genel müdürü Mustafa Mercan,Filomuzda bulunan ve uzun yıllardır kullandığımız Scania araçlarımızı sağlamlık, düşük yakıt tüketimi ve ikince el değerinin yüksek olmasından dolayı tekrar tercih ettik. Yakın zamanda yeni alımlarımızda yine Scania’yı tercih edeceğiz. Müşterilerimize her zaman daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Scania ile hizmet kalitemizi daha da yukarı çıkartıyoruz."

Etiketler :