Scania, 8 şehirde 2 bin 500 müşteriye ulaştı 50'den fazla satış yaptı

Scania, 8 şehirde 2 bin 500 müşteriye ulaştı 50'den fazla satış yaptı

Geçtiğimiz yıl pazara sunulan ve Nisan ayında Türkiye lansmanı yapılan Yeni Nesil Scania araçlar, roadshow etkinliği ile 2 bin 500’den fazla müşterisi ile buluştu.

Scania, 10 yıllık araştırma geliştirme süresi, 2 milyar Euro yatırım ve 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü sonucu üretimine başladığı yeni nesil araçlarını Türkiye yollarında müşterileri ile buluşturdu. Roadshow etkinliği kapsamında 8 ilde yaklaşık 2 bin 500 müşteri, Yeni Scania araçları yakından inceleme fırsatı buldu.

Samsun, Ankara, Antalya, Denizli, İzmir, Konya, Bursa ve Bolu illerinde gerçekleşen etkinliklere Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Satış Müdürü Gökhan Altun, Scania Pazarlama Müdürü Adnan Yücel, Scania Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bayazıt Canbulat ve Scania Yetkili Satıcı temsilcileri katıldı. Yeni araçlara ilgi beklenenin çok üzerinde oldu. Etkinlik süresince 50 adedin üzerinde satış ve satış bağlantısı gerçekleşti.

İŞE ÖZEL ÇÖZÜMLERİMİZLE HER NOKTADA MÜŞTERİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Scania Genel Müdürü İlhami Eksin,Yeni nesil Scania’yı sadece bir araç değil, müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel tasarlanan hizmet paketleri ile eksiksiz bir taşımacılık çözümü olarak görüyoruz. Bu yüzden müşterilerimizin Yeni Nesil Scania’ları yakından tanımalarını ve sunduğumuz tüm hizmetlerimizi onlara anlatmayı istedik. Artık standart bir araçla iş yapma dönemi sona eriyor. Yapılan işe, taşınan ürüne uygun araçlar ve araçlarla birlikte sunulan bakım anlaşmaları, sürücü eğitimleri ve filo yönetim sistemleri gibi çeşitli hizmet paketleri ile müşteriye özel çözümler sunmak gerekiyor. Bu yüzden Müşterilerimizle yaptığımız detaylı görüşmeler ve tüm dünyada dolaşan 250 binin üzerinde Scania’lardan toplanan gerçek yol koşulları verileriyle müşterilerimizin ihtiyaçlarını belirliyor ve bu sayede en uygun çözümleri üretiyoruz” dedi.

Eksin, yeni Scania’nın aynı zamanda gelecek 10 yılda ağır ticari araç sektöründeki trendleri belirleyecek bir model olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Yeni nesil Scania, geleceğin aracını bugünden sunuyor. Üstün teknolojisi, donanım özellikleri, yeni tasarımı, verimli motorları ve kabin içi yaşam alanları ile etkileyici bir model. Yakıt tüketimi, güç aktarma organlarındaki geliştirmeler ve aerodinamik çözümler sayesinde, ortalama yüzde 5 oranında düşüyor. Böylelikle yılda 150 bin km yol kat eden bir araç, yaklaşık 2 bin litrenin üzerinde yakıt ekonomisi sağlıyor. Bu da işletme maliyetlerini düşürerek nakliyecilerimize ekstra destek sağlıyor” şeklinde açıklamalarına devam etti.

Etiketler :