Scania Genel Müdürü İlhami Eksin: “Hitap ettiğimiz sektör iç ve dış piyasalardaki ekonomik gelişmelerden direkt etkilenen çok dinamik bir yapıya sahip”

Scania Genel Müdürü İlhami Eksin: “Hitap ettiğimiz sektör iç ve dış piyasalardaki ekonomik gelişmelerden direkt etkilenen çok dinamik bir yapıya sahip”

  Scania, “Sektör Buluşması” ile Adana-Mersin bölgesindeki iş adamları ile Ekonomist Yazar Mahfi Eğilmez ve Ekonomist Servet Yıldırım’ı bir araya getirdi

 Scania, “Sektör Buluşması” ile Adana-Mersin bölgesindeki iş adamları ile Ekonomist Yazar Mahfi Eğilmez ve Ekonomist Servet Yıldırım’ı bir araya getirdi. Toplantıda ekonomik veriler üzerinden bölgesel ve küresel potansiyeller değerlendirildi. Ekonomist Yazar Mahfi Eğilmez ve Ekonomist Servet Yıldırım, 2015 yılını değerlendirirken, 2016 yılında Türkiye ve dünya piyasalarındaki beklentileri dinleyiciler ile paylaştı.İLHAMİ EKSİN: “HİTAP ETTİĞİMİZ SEKTÖRÜN YENİ PAZARLAR ARAMA VE BU PAZARLARA ULAŞMA KONUSUNDA HAREKET KABİLİYETİ ÇOK YÜKSEK” Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, marka olarak amaçlarının sadece araç satmak olmadığını, satış ve satış sonrasında sunulan hizmetlerle müşterilerin çözüm ortağı olarak her zaman yanlarında yer alacaklarını belirtti. Eksin şunları söyledi: “Hitap ettiğimiz sektör iç ve dış piyasalardaki ekonomik gelişmelerden direkt etkilenen çok dinamik bir yapıya sahip. Yeni pazarlar arama ve bu pazarlara ulaşma konusunda hareket kabiliyeti çok yüksek. Biz de gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda iki uzman ekonomistimiz ve katılımcılarımızın sektörel tecrübeleri ile fikir alışverişi yaptık. Burada amacımız sürdürülebilir başarıya ulaşmada geleceğe dönük pozisyonumuzu daha net görebilmek.”“EKONOMİSTLERLE BİR ARAYA GELMEK ÇOK VERİMLİ OLDU”Organizasyona katılan lojistik sektörü temsilcileri ise “Gazetelerde okuduğumuz, televizyonlarda gördüğümüz, ancak aklımıza takılan soruları soramadığımız ekonomistlerle bir araya gelmek çok verimli oldu. Birçoğumuz uzun yıllardır bu sektörün içinde yer alıyoruz. Bu toplantıda, paylaştığımız bilgiler ve ekonomistlerimizin çizdikleri çerçeve, geleceğe dönük adımlarımızı daha belirgin bir zeminde planlamamıza katkı sağladı” şeklinde konuştular.

Etiketler :