Scania Motorları Satış Rekoru Kırdı

Scania Motorları Satış Rekoru Kırdı

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Scania Engines, 2015 yılında kendi satış rekorunu kırdı.

Scania Engines, 2015 yılında kara, endüstriyel ve deniz motorları iş kolundaki toplam satışlarını yüzde 7 artırarak 251 adetlik satış ile rekor kırdı. Bu performansıyla Türkiye, Scania’nın en çok motor ihraç ettiği ülkeler arasında 5. sıraya yükseldi.

Müşterilerine farklı seçeneklerle geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet verdiklerini belirten Scania Engines Genel Müdürü İlhami Eksin, “Başta kara jeneratörleri pazarı olmak üzere, alternatif satış kanallarında pazar payını artırmış, üst düzey yakıt verimliliğimizi kanıtlayarak yeni bir satış rekoruna imza attik. Türkiye’nin önde gelen jeneratör firmaları ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği projeleri ile kara jeneratör satışını yüzde 40 artırarak pazardaki konumumuzu üst seviyelere taşıdık” dedi. Eksin, 2016 yılında da satış adetleri ile birlikte pazar paylarını artırmaya devam etmeyi hedeflediklerini belirtti.

SCANIA ENGINES GENIŞ ÜRÜN GAMI

Scania Engines ürün gamı, 9 ile 16 litre hacminde ve 220 beygirden başlayıp 1.150 beygire kadar çıkan geniş güç seçenekleri ile farklı profildeki uygulamarın ihtiyaçlarına çözüm sunabiliyor.

Deniz motorları segmentinde ürün yelpazesini yeni V8 motorlar ile zenginleştiren Scania, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda 16.4 litrelik V8 kamyon motorlarını baz alarak yeni motor gamına ulaştı.  Kullanılan XPI yakıt enjeksiyonu teknolojisiyle silindirlere daha kısa zamanda yüksek basınçlı yakıt gönderilerek daha fazla güç elde edilen bu yeni motor gamında performans, kullanılan filtre teknolojisi sayesinde Scania’nın istediği seviyelere ulaştı. Uygulanan yakıt sistemi ile 16.4 litrelik motordan 1.150 beygire kadar güç elde ediliyor ve çok avantajlı güç ağırlık oranlarına ulaşılarak gezi tekneleri ve askeri uygulamalar için cazip bir motor seçeneği sunuyor.

Etiketler :