Scania Servis Yöneticileri Bir Araya Geldi

Scania Servis Yöneticileri Bir Araya Geldi

Scania Yetkili Servis Yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, 2017 yılı stratejileri hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Scania, Satış Sonrası Servis Yöneticileriyle bir araya gelerek, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına, yeni stratejilerini belirledi. Türkiye’deki tüm Scania Servis Yöneticilerin katıldığı toplantıda, genişleyen servis ağı, servis kalitesi, yedek parça bulunabilirliği ve müşteri memnuniyetinin önemi vurgulanarak geliştirilebilecek tüm yeni hizmetler için fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıda açıklama yapan Scania Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bayazıt Canbulat, “Görevimizin aracın satışını yaptıktan sonra başladığına inanıyoruz. Bu inançla müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Bugün burada Türkiye genelindeki tüm servis yöneticilerimizle bir araya gelerek, kaliteli servis hizmeti, yedek parça bulunabilirliği ve koşulsuz müşteri memnuniyeti için daha fazla ne yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Satış sonrası olarak yılda ortalama 3000 müşteri ziyareti yapıyoruz. Müşterilerimizi sahada ziyaret ederek onların ihtiyaçlarını daha iyi anlayarak çözüm önerileri sunuyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Etiketler :