Scania ve Teksan Önemli İşbirliğine İmza Attı

Scania ve Teksan Önemli İşbirliğine İmza Attı

Scania Engines ile Türkiye’nin önde gelen dizel, hybrid jeneratör ve doğalgaz, biogaz ile çalışan kojenerasyon & trijenerasyon sistemleri üreticilerinden Teksan arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye faaliyetlerini sürdüren Scania Engines, Türkiye’nin önde gelen jeneratör üreticilerinden Teksan ile jeneratör motoru tedariği konusunda anlaşmaya vardı. Teksan, jeneratör sektöründe uzun yıllar boyunca edindiği tecrübeler ışığında dizel, benzinli, gaz jeneratörlerinin üretim ve satışını gerçekleştiriyor.

Scania Engines ve Teksan arasında gerçekleşen iş birliği toplantısına Doğuş Otomotiv Scania Engines Genel Müdürü İlhami Eksin, Scania Engines Marka Müdürü Mert Benli ile Teksan Satış ve Pazarlamadan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, Teksan Tedarik Zinciri Müdürü Emre Onart ve Teksan Türkiye ve yurtdışı satış sorumluları katıldı.

İLHAMİ EKSİN: “TEKSAN’IN ÇÖZÜM ORTAĞI OLMAK ISTIYORUZ”

Scania Engines Genel Müdürü İlhami Eksin, yaptığı değerlendirmede Teksan’ın ülkemizin önemli jeneratör markalarından birtanesi olduğunu belirterek, “İş birliğimiz 2013 yılına dayanıyor. Teksan’ın çözüm ortağı olarak hem satış hem de satış sonrasındaki hizmetlerimizle iş birliğimizi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

BURAK BAŞEĞMEZLER: “SCANIA REFERANS MOTORUMUZ OLACAK”

Teksan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler ise Scania Engines ile marka değerini daha da yükseltmeyi planladıklarını söyledi. Başeğmezler, “Jeneratörlerimizde Scania motoru olduğunu söylemek bizim için önemli bir referanstır. Scania ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği başarıyla ve daha uzun zaman devam edecek” dedi. 

Etiketler :