“Scania zaman kazandıyor” dedi, filosunu yeni Scania”larla güçlendirdi

“Scania zaman kazandıyor” dedi, filosunu yeni Scania”larla güçlendirdi

Scania, 2016 yılının son ayında da teslimatlarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak, İstanbul’da faaliyet gösteren Kaan Oluklu Mukavva, araç filosunu 3 adet R450LA4X2MEB Scania ile güçlendirdi.Kaan Oluklu Mukavva’ya yeni araçları, Scania İstanbul Yetkili Satıcı ve Servisi Aykan Otomotiv tesislerinde düzenlenen törenle Scania Bölge Satış Yöneticisi Kenan Şahin Yüksel tarafından firma sahibi Murat Koçan’a teslim edildi.KAAN OLUKLU: “SCANIA, ZAMAN KAZANDIRIYOR”Teslimat...

Scania, 2016 yılının son ayında da teslimatlarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak, İstanbul’da faaliyet gösteren Kaan Oluklu Mukavva, araç filosunu 3 adet R450LA4X2MEB Scania ile güçlendirdi.

Kaan Oluklu Mukavva’ya yeni araçları, Scania İstanbul Yetkili Satıcı ve Servisi Aykan Otomotiv tesislerinde düzenlenen törenle Scania Bölge Satış Yöneticisi Kenan Şahin Yüksel tarafından firma sahibi Murat Koçan’a teslim edildi.

KAAN OLUKLU: “SCANIA, ZAMAN KAZANDIRIYOR”

Teslimat töreninde bir konuşma yapan firma sahibi Kaan Oluklu, 2002 yılından bu yana oluklu ambalaj mukavva sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirterek, ”Firmamız 9’u yönetici ve idari çalışan, 36’sı üretim ve sevkiyat bölümlerinde çalışan olmak üzere toplam 45 personel ile faaliyetini sürdürmektedir. Firmamızın üretmiş olduğu yüksek kalite ve dayanıklı safihalar ile başta gıda, tekstil ve ileri teknoloji ürünlerin ambalajlanmasında kullanılan kutu ve koliler imal edilmekte, bunların da büyük bir çoğunluğu yurt dışına gönderilmektedir. Scania araçları ve sağladığı güvenle bizde müşterilerimize ürünlerimizi zamanında teslim ediyoruz” açıklamasında bulundu.

TUNÇ GÖMEÇLİ: "SCANIA REFERANS OLUYOR"

Doğuş Otomotiv Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli ise, Scania markası olarak müşterilerinin tüm süreçlerinde çözüm ortakları olmak istediklerini belirtti. Gömeçli “Scania, farklı sektörlerin tercihi olmaya devam ediyor. Amacımız bu sektörlerin karayolu taşıma faaliyetlerinde çözüm ortağı olmak. Scania, gerek yakıt tüketimi gerekse yüksek ikinci el değeri ile işletmelerin maliyetlerini düşürüyor. Uzun kullanım ömrü, dayanıklılığı ve üstün performansı ile de müşterilerimizin rekabette en önemli referans kaynağı oluyor” dedi.

Ağır ticari araç sektöründe hem bugünün hem de geleceğin taşımacılık ihtiyaçlarını karşılayabilecek teknoloji ve donanımlara sahip olan Scania, her geçen gün daha fazla firma tarafından tercih ediliyor. Scania geniş ürün gamı, satış ve satış sonrası hizmetleriyle her zaman müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Etiketler :