Schmitz Cargobull’dan “Mavi Filin Ayak Sesleri” kampanyası

Schmitz Cargobull’dan “Mavi Filin Ayak Sesleri” kampanyası

Geçtiğimiz yıl 125. doğum gününü kutlayan ve bu nedenle çeşitli organizasyonlar ve kampanyalar ile nakliye sektörünü buluşturan Schmitz Cargobull; bu yıl, Eylül ayı ile birlikte bugüne kadar hazırlamış olduğu en kapsamlı teklif paketini Türk nakliye sektörünün beğenisine sundu.  

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Schmitz Cargobull Türkiye Satış Direktörü Nihat Ö. Ayhan şunları söyledi: "Bildiğiniz üzere yaklaşık iki yıldır Türkiye'de Schmitz Cargobull çatısı ve organizasyonu altında hizmet veriyoruz. Bu kısa süre içinde yeni satış ve satış sonrası ağımızı oluşturduk, geliştirmeye devam ediyoruz. Adapazarı'ndaki yeni fabrikamızı bir yıl gibi kısa bir sürede 3 ürün grubu için üretime hazır hale getirdik. Kaliteden ödün vermeyen müşterilerimizin desteğiyle ilk yılımızda perdeli treylerde pazar payımızı önemli bir oranda artırırken, frigo treylerde 2017 yılını pazar lideri olarak tamamladık. Tüm bunları yaparken tek noktadan birçok hizmeti bir arada sunabilmek amacıyla İkinci el ve Finansman organizasyon süreçlerimizi tamamladık. Yine bu kısa süre içerisinde dönem dönem farklı kampanyalarla müşterilerimizi buluşturduk. Fakat hepimizin bildiği üzere, son günlerde ülkemiz ve bilhassa ithalat ve ihracatın can damarı nakliye sektörü olarak ekonomik anlamda zor bir dönemden geçiyoruz. Biz de bu durumda üzerimize düşeni yapabilmek adına iş ortaklarımıza yeni bir formatla komple bir fırsat paketi sunmayı amaçladık. Ekim ayı sonuna kadar, sınırlı sayıda perdeli ve frigo treyler için bu fırsat paketini müşterilerimize teklif edeceğiz. Paket içeriğine ve detaylara satış yöneticilerimizden ulaşılabileceği gibi, bu kampanyaya özel olarak oluşturduğumuz "mavifilinayaksesleri.com" web sitesi üzerinden hem markamız ve tarihi, hem de ürünlerimiz hakkında en detaylı bilgilere erişilebilecek. Ayrıca müşterilerimiz kampanya web sayfamız üzerinden bizimle iletişim kurulabilecek ve tabiri caizse fırsat paketleri için önlerden yer ayırtabilecek.

Fırsat paketlerimize ulaşmanın en kolay yolu yeni kampanya web sayfamız olacak. Müşterilerimiz diledikleri anda istedikleri bilgiye erişebileceği gibi bu web sitesi sayesinde: Fırsat paketleri ile perdeli, frigo ve çok yakında platform semi-treyler sayfalarına erişebilecek, bu ürünler ile ilgili görsel bilgi, argümantasyon ve broşür indirebilecekler. Müşterilerimiz ayrıca perdeli, frigo ve çok yakında platform semi-treyler sayfalarında, ana ekranda sarı ile belirtilen “Kusursuz Treylere Şimdi Sahip Ol!” linkini tıklayarak ya da sayfada en alta inerek fırsat paketleri için rezervasyon yapabilecek ve hızlı bir şekilde teklif alabilecekler. Schmitz Cargobull’un 125 yıllık tarihini merak edenler 32 alt sayfadan oluşan Türkçe içeriğe ulaşabilecek. Açılışımızda ve 125. yıl kutlamalarında dağıtılan Tarih Kitabı’nı indirebilecekler.

Sunduğumuz bu paketin ana başlıklarından bahsetmek gerekirse;

1-En iyi "Schmitz" fiyatı: Schmitz Cargobull olarak kaliteye, teknolojiye, kendini sürekli yenilemeye ve geliştirmeye ve tüm bu alanlarda sektöre öncü olmaya kendini adamış bir markayız. Dolayısıyla fiyatın satın alma esnasında değil, treyler ömrü sonunda oluştuğuna inanıyoruz. İş ortaklarımız için maliyet süreci satın alma, işletme ve yenileme sonunda tamamlanıyor ve biliyoruz ki Schmitz Cargobull ürünleri düşük işletme gideri ve yüksek ikinci el değeri ile müşterilerimize en düşük maliyeti sunuyor. Ekim ayı sonuna kadar geçerli kampanyamızda ise denklemin ilk maddesinde de bir sürpriz yaparak iş ortaklarımıza bugüne kadar duyacakları "En iyi Schmitz Fiyatı"nı sunmayı taahhüt ediyoruz.

2-Finansman Çözümleri: Mavi Filin Ayak Sesleri kampanyamız ile birlikte Eylül ayından itibaren kendi finansman sistemimizi resmen başlatıyoruz. Elbette modelimizin Türkiye'deki yeni yasal mevzuatlara uyumlu olmasını takip edeceğiz. İş ortaklarımız, fırsat paketleri için banka ya da diğer finansman kuruluşlarından finansman kaynağı sağlayabilecekleri gibi, Schmitz Cargobull Türkiye organizasyonunun kendi kaynaklarıyla sağlayacağı finansman çözümlerine de başvurabilecekler.

3-Takas Desteği: Geçtiğimiz yıl başladığımız 2. el operasyonumuz büyüyerek devam ediyor. Dileyen iş ortaklarımız marka fark etmeksizin eski treylerini bize takasa vererek yenisini alabilecek.

4- Yüzde 10 Yedek Parça Desteği: Fırsat paketlerimizden faydalanan müşterilerimize fatura tarihinden itibaren bir sene içerisindeki yedek parça satınalmalarından yüzde 10 ilave destek sağlayacağız.

5-Uzatılmış Garanti: Fırsat paketlerimizden faydalanan müşterilerimize, bir yıl geçerli olan genel garantiyi iki yıl olarak sağlayacağız. Ancak unutulmasın ki; sıcak daldırma galvaniz ile şasilerimiz korozyona karşı 10 yıl, patentli ürünümüz ROTOS akslar ise 6 yıl ya da 1.000.000 km Schmitz Cargobull garantisi altında.

6-Ücretsiz İki Adet Periyodik Bakım: Yine fırsat paketlerimizden faydalanan müşterilerimize Adapazarı'ndaki merkez servisimizde geçerli olmak üzere 6 ayda bir yapılması gereken iki adet periyodik bakımı ücretsiz olarak karşılayacağız.

Özetlemek gerekirse, biz; Türkiye’nin tüm bölgelerine hizmet veren satış gücümüz ve satış sonrası ağımızın yetkinliği ile müşterilerimizin her zaman olduğu gibi bu zor günlerde de yanındayız. Bu birlikteliğe destek olması amacıyla da fırsat paketlerimizi kendilerinin beğenisine sunduk. Tüm camia ve hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Etiketler :