Sektör Temsilcileri TAİD Buluştu

Sektör Temsilcileri TAİD Buluştu

TAID’in (Ağır Ticari Araçlar Derneği) Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirdiği etkinlikte ODD ve Treder temsilcileri bir araya geldi.

TAİD Yönetim Kurulu ve üyelerinin yanı sıra ODD (Otomotiv Distribütörleri Derneği) Başkanı Ali Bilaloğlu ve Treder (Treyler Sanayicileri Derneği) Başkanı Yalçın Şentürk olmak üzere toplam 36 katılımcı hazır bulundu.  

TAİD eski başkanlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verildi. İlk Başkan Tanar Çakmakçı’ya plaketi ODD Başkanı Ali Bilaloğlu, bir önceki Başkan Bahadır Özbayır’a ise plaketi Mercedes Benz CEO’su Süer Sülün tarafından verildi.

Eksin “Sektörün sesini duyurmak istiyoruz”

TAİD Başkanı İlhami Eksin, dernek olarak sektör temsilcileri ile bir araya gelerek sinerji yaratmak istediklerini belirterek “’Ağır ticari araç sektörünün sorunlarını ve gelecek haritasını çizmek için bu tür toplantıların sık sık yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bugün bir ilki gerçekleştirdik. Devamı da gelecektir. Artık sektörümüz için daha aktif bir sürece girildi. Bu süreci en sağlıklı şekilde yürütmek için sektörümüzün diğer dernekleri ile fikir alışverişinde bulunuyoruz” şeklinde konuştu. ’’

Etkinlik kapsamında İlhami Eksin Başkanlığında, Başkan Yardımcısı İffet Türken, Ali Saltık, Alper Kurt, İbrahim Altun, Murat Tokatlı ve Burak Hoşgören’den oluşan TAİD Yönetimi Kurulu ile TAİD Pazarlama Komitesi toplantıları da gerçekleştirildi. 

Etiketler :