Sena Turizm filosuna 40 adet Sprinter ve 10 adet Vito kattı

Sena Turizm filosuna 40 adet Sprinter ve 10 adet Vito kattı

Mercedes-Benz Türk, turizm alanında faaliyet gösteren Sena Turizm’e 40 adet Sprinter minibüs ve 10 adet Vito olmak üzere toplamda 50 adet yeni aracın teslimatını Hastalya Otomotiv’de gerçekleştirdi. Sadece 2019 yılında filosuna 90 adet Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç ekleyen Sena Turizm; Antalya, İstanbul ve Mersin illerindeki faaliyetlerine yeni araçlarıyla birlikte devam ediyor.

Antalya, İstanbul ve Mersin illerinde turizm ve taşımacılık alanlarındaki faaliyetleriyle sektörün lider şirketleri arasında yer alan Sena Turizm, 40 adet Mercedes-Benz Sprinter Minibüs ve 10 adet Mercedes-Benz Vito ile filosunu güçlendirdi. Sadece 2019 yılında 90 adet Mercedes-Benz Hafif Ticari Aracı filosuna katarak gücüne güç katan Sena Turizm, araç alımlarında Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in avantajlı kredi imkânlarından yararlandı. 

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hastalya’da gerçekleştirilen teslimat töreninde, Sena Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünver ve Genel Koordinatör Tolga Okan’a araçları Mercedes-Benz Türk A.Ş. Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Serdar Yaprak, Hafif Ticari Araçlar Pazarlama Müdürü Onur Ahi, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Satış ve Pazarlama Direktörü Uğur Erdinç, Pazarlama ve Otomobil, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Meltem Gürsoy, Hastalya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Tüzün, Genel Müdür Kadri Kaplan ve Hafif Ticari Araçlar Grup Satış Müdürü Ömer Küçükyavuz tarafından teslim edildi.

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak: “Yolcu taşımacılığında kuralları belirleyen aracımız Sprinter’ı, Mayıs 2019 itibarıyla tamamen yenilenen nesliyle, ‘Sprinter Sana Yakışır’ sloganı ile satışa sunduğumuzdan günümüze olumlu geri dönüşler alıyoruz. Pazar payımızı korumamızda büyük etkisi olan yeni Sprinter’ın teslimatlarından bir yenisini Sena Turizm’e gerçekleştirdik. Turizm ve taşımacılık sektöründe yolcularına üst düzey konfor ve güvenliği sağlamak isteyen Sena Turizm’in yeni Sprinter ve Vito araçlarıyla gücüne güç katacağına yürekten inanıyor, toplamda 50 adetlik teslimatımızın şirkete hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Mercedes-Benz’i tercih ettikleri için teşekkür ediyorum.”

Sena Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünver, “Antalya, İstanbul ve Mersin’deki turizm ve taşımacılık faaliyetlerimizi 25 yılı aşkın süredir sürdürüyoruz. Sadece 2019 yılında filomuza kattığımız araçların büyük bir bölümünü Mercedes-Benz olarak tercih etmemizde, markaya olan güvenimiz, satın alma sürecinde sağladıkları finansal avantajlar ve güvenlik ile konforu bir arada sunan, işletim maliyetlerimizi düşüren ürünlerin etkisi oldu. Her zamankinden daha geniş filomuz ile yeni projelerimizi hayata geçirerek emin adımlarla büyümemizi sürdüreceğiz. Yeni Sprinter ve Vito araçlarımızın satın alınma sürecinde katkılarından dolayı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hastalya’ya ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e sağlamış oldukları destek ve kredi imkânları için teşekkür ediyoruz.” 

Etiketler :