Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş: “Geçmişte lojistik bir zarar merkezi olarak görülüyordu, artık bir kar merkezidir”

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş: “Geçmişte lojistik bir zarar merkezi olarak görülüyordu, artık bir kar merkezidir”

2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen ‘Perakende ve Dağıtım Lojistiği” oturumunda konuşan Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş şunları anlattı: “Lojistik ile perakendenin ayrılmaz bir birliktelik olduğunu düşünüyorum. İyi bir perakendeci her şeyden önce iyi bir lojistikçidir. Perakende ve lojistik çok önemli. Şu anki rekabet düzeyinde kendi işine odaklanmak çok önemli. Perakende ve diğer tüm sektörlerde başarılı olmak için lojistik firmalarıyla...

2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen ‘Perakende ve Dağıtım Lojistiği” oturumunda konuşan Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş şunları anlattı: “Lojistik ile perakendenin ayrılmaz bir birliktelik olduğunu düşünüyorum. İyi bir perakendeci her şeyden önce iyi bir lojistikçidir. Perakende ve lojistik çok önemli. Şu anki rekabet düzeyinde kendi işine odaklanmak çok önemli. Perakende ve diğer tüm sektörlerde başarılı olmak için lojistik firmalarıyla çalışmak olmazsa olmazdır. Lojistik hizmetleri aldığınız noktada büyümeyi yakalayabiliyor olmak da olmazsa olmaz. Rekabet çok acımasız ve internet çok büyüyen bir alan. Türkiye’nin en büyük e-lojistik hizmetini veren firmalardan biriyiz. Dünya standartlarında e-lojistik hizmeti veriyoruz.

Geçmişte lojistik bir zarar merkezi olarak görülüyordu, artık lojistik bir kar merkezidir. Bütün lojistik hizmetlerini bir noktadan alıyor olmak gerçekten çok iyi bir konfor.

Lojistikçiler ve perakendeciler aynı hedefe odaklanıp, aynı şeyleri istemediğimiz sürece başarıyı bulmak mümkün olmuyor. Rafta bulunurluluk, zamanında teslim gibi süreçleri ortak akıl ile belirlediğimiz zaman bu projeler sadece başarılı olmuyor, üstün başarılı oluyor. Biz lojistikçilerin hedefi müşterilerimizin işlerini sürdürülebilir ve başarılı olmasın sağlamak.

Etiketler :