Sertrans’ın sponsor olduğu Kick-bokscu Türkiye şampiyonu oldu

Sertrans’ın sponsor olduğu Kick-bokscu Türkiye şampiyonu oldu

Sertrans Logistics’in sponsorluğunu yaptığı Ramazan Beyazkaya Fight Club takımından İbrahim Bağlı, Samsun’daki Milli Takım seçmelerinde Türkiye Şampiyonu oldu. Macaristan’da gerçekleşecek Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek Bağlı, “Kick-boks sporunda Türkiye, dünya markası olma yolunda ilerliyor. Gençler mutlaka sporun bir dalıyla ilgilenmeli” dedi.

Sertrans Logistics’in spora desteği hız kesmeden devam ediyor. Sertrans Logistics’in Ramazan Beyazkaya Fight Club sponsorluğunda ringe çıkan İbrahim Bağlı, Türkiye şampiyonu oldu. Samsun’da gerçekleşen Milli Takım seçmelerinde ter döken Bağlı, Türkiye’yi Macaristan’da Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek. Kick-boks sporuna fazla kilolu olduğu için özgüven eksikliğinden başladığını belirten Bağlı, “Ramazan Beyazkaya’yı hem fiziki hem de kariyer olarak takdir ettiğim ve onun gibi olmak istediğim için spor salonuna kayıt oldum. Kick-boks serüvenim bu şekilde başlamış oldu” dedi.

Şampiyonanın ardından Bağlı, “Kazandığım her şampiyonluk günlerce, haftalarca, aylarca çalışmakla kazanıldı. Ne kadar bireysel bir başarı gibi gözükse de aslında tam bir takım çalışmasıydı. Başta hocam olmak üzere tüm takım arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kick-boks sporuna başlamak isteyenlere tavsiyelerde bulunan Bağlı, şöyle konuştu: “Kendinizi bilinçli, işini düzgün yapan insanlara teslim edin. Teslimiyet, güven ve inanç sizi başarıya götürür. Bununla beraber çok çalışmak gerek. Bilgi edinmeye ve öğrenmeye her zaman aç olmalısınız.” 

Etiketler :