Sesli Turizm filosuna 18 adet Sprinter kattı

Sesli Turizm filosuna 18 adet Sprinter kattı

Mercedes-Benz Türk 50.yıldönümünde hafif ticari araç satışlarına ara vermeden devam ediyor. Sesli Turizm, yeni araç alımında tercihini her zamanli gibi yine Mercedes-Benz’den yana kullandı ve araç parkındaki Mercedes-Benz marka araç sayısını 121’e çıkarttı.

İstanbul bölgesinde öğrenci ve personel taşımacılığı alanında faaliyet gösteren İstanbul merkezli Sesli Turizm, tercihini bir kez daha Mercedes-Benz’den yana kullandı. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv aracılığı ile gerçekleşen satışla Sesli Turizm, filosuna 18 adet Sprinter ekledi.

Araç parkındaki araçların tamamı Mercedes-Benz olan Sesli Turizm, filosuna kattığı yeni 18 adet Sprinter araçlarını Has Otomotiv Hadımköy lokasyonunda gerçekleşen törenle teslim aldı. Gerçekleşen teslimatla birlikte şirketin araç parkındaki Mercedes-Benz marka araç sayısı 121 adede yükseldi.

Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Direktörü Tufan Akdeniz, İkinci el hafif ticari araç faaliyetlerini yürüten Mercedes-Benz Türk Used1 Satış Müdürü Faruk Özer, Mercedes-Benz Finansman Türk Pazarlama ve Hafif Ticari Araçlar / Kamyon Satış Müdürü Meltem Gürsoy, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Has Otomotiv Ticari Araçlar Satış Direktörü Turan Dik, Has Otomotiv İstanbul Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Osman Çoban ve Sesli Turizm Firma Sahibi Metin Sesli katıldı.   

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Direktörü Tufan Akdeniz, “Bu sene Mercedes-Benz Türk olarak 50.yıldönümümüzü kutluyoruz. Bizler için çok anlamlı olan bu özel yılda hafif ticari araç satışlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Sesli Turizm bizim için çok önemli bir iş ortağımız. Yeni araç alımında bir kez daha Mercedes-Benz’i tercih ettikleri için çok mutluyuz. Sesli Turizm’in araç parkındaki bütün araçlar Mercedes-Benz’den oluşuyor ve bu da bizi oldukça gururlandırıyor. Markamıza olan yakın ilgilerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor ve yeni araçlarının hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Sesli Turizm Firma Sahibi Metin Sesli, “Mercedes-Benz Türk ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği neticesinde filomuzdaki araç sayımızı 121 adede yükselttik. Sesli Turizm olarak kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetine çok önem veriyoruz. Bu sebepten dolayı filomuzdaki araç sayısını arttırırken tercihimizi her zaman olduğu gibi yine Mercedes-Benz’den yana kullandık. Satın aldığımız 18 araçtan 15 adedini takas yönetimiyle aldık. Mercedes-Benz Türk’e verdikleri kaliteli hizmetten dolayı, Mercedes-Benz Finansman Türk’e sağladıkları destek ve kredi imkânları için, Mercedes-Benz Türk Used1’a ikinci el alım satım işlemleri için  ve bu satışın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv’e teşekkür ediyoruz. İşbirliğimizin ilerleyen dönemlerde de devam etmesini temmenni ediyor, ayrıca Mercedes-Benz Türk’ün 50.yıldönümünü göünlden kutluyoruz” dedi. 

Etiketler :