Sipariş ettiği 60 adet treylerin son 20 adedini de filosuna kattı

Sipariş ettiği 60 adet treylerin son 20 adedini de filosuna kattı

Filosunda 150 adet Tırsan bulunan Akar İç ve Dış Tic.Ltd. Şti yine Tırsan’ı tercih ederek filosuna 60 adet Tırsan SCS X+ Perdeli Maxima treyler kattı. Tırsan Erzurum bayisi Gelecek Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçların son 20 adedi teslim edildi.

Tırsan Treyler, Kocaeli merkezli Akar İç ve Dış Tic.Ltd.’ne 60 adet Tırsan SCS X+ Perdeli Maxima satışı gerçekleştirdi. 2016 yılının son partisi olan 20 adet treylerler, 1 Aralık’ta Tırsan Adapazarı Fabrikası’nda yapılan teslimat töreni ile teslim edildi. Törene; Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Akar İç ve Dış Tic. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarısu, Gelecek Otomotiv Satış Müdürü Menderes Çetin, Satış Danışmanı Fatih Dikbaş ve Tırsan Bayi Satış Yöneticisi Ersin Şeker katıldı.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Akar İç ve Dış Tic. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarısu, kuru yük taşımacılığı kapsamında; Azerbaycan, Türkmenistan ve İran’a lojistik hizmeti sunduklarının altını çizdi ve filolarına kattıkları araçlarla hizmetlerini genişleteceklerini söyledi. Filolarında 150 adet Tırsan markalı ürün bulunduğunu da belirten Sarısu, “Her zaman ilk tercihimiz Tırsan olmuştur. Bundan sonra da yatırımlarımıza Tırsan ile devam edeceğiz. Çünkü karayolu taşımacılığında sağladığımız verimlilik ve hizmet kalitesine Tırsan ürünleri büyük destek sağlıyor” dedi. 

Etiketler :