Siparişleri zamanında ve sağlıklı ulaştırabilmek için Thermo King’i tercih etti

Siparişleri zamanında ve sağlıklı ulaştırabilmek için Thermo King’i tercih etti

Dünyanın en seçkin gıda markalarının Türkiye distribütörlüğünü gerçekleştiren Aktaes, anlık siparişleri zamanında ve sağlıklı ulaştırabilmek için Thermo King ürün gamında yer alan kompakt soğutucu ünite ColdCube’ün avantajlarından yararlanıyor.

Illy, Bridor, Lamb Weston, Antica Gelatario Del Corso, Laboratorio Tortellini, Boylan ve Feel More gibi dünyaca ünlü gıda markalarının Türkiye distribütörlüğünü sürdüren; ek olarak San Pellegrino, Acqua Panna, Perrier markalarının da HORECA kanalında satış ve pazarlamasını yapan Aktaes; dondurma, patates, kruvasan, makarna gibi donuk malzemelerin şehir içi taşımacılığının gerçekleştirilmesi amacıyla Thermo King ColdCube satın aldı.

GÖZDE ÖZUĞUR: “ŞEHİR İÇİ TAŞIMADA COLDCUBE, HIZ VE KULLANIM KOLAYLIĞI NEDENİYLE BÜYÜK AVANTAJ SAĞLIYOR”

Ürün gamlarında bulunan 4 farklı donuk markanın; hotel, restaurant ve cafe gibi İstanbul içerisindeki seçkin mağazalara anlık siparişlerinin taşınması için ColdCube kullandıklarını belirten Aktaes Tedarik Zincir Sorumlusu Gözde Özuğur, “Temsil ettiğimiz markaların ürün gamında donuk ürünler yer aldıkça nakliyesi konusunda tecrübeler kazanıyoruz. Deneyimlerimiz ve pazar araştırmalarımız sonucu bu ürünlerin nakliyesinde bizim için en avantajlı soğutucunun modüler bir ünite olmasından da dolayı ColdCube olduğunu tespit ettik. Filomuzdaki araçların kiralık olmasından dolayı ColdCube ünitesinin herhangi bir modifikasyondan geçmemesi, kuru yüklerle birlikte aynı anda soğuk zincir taşımacılığını da yapabiliyor olması bizim açımızdan en büyük tercih sebebidir. Ağırlıklı olarak İstanbul ve yakın çevresindeki hotel, restaurant ve cafelere ürün gönderiyoruz. Anlık siparişler oluyor. Şehir içi taşımada ColdCube, hız ve kullanım kolaylığı nedeniyle büyük avantaj sağlıyor” dedi.

SUNA TÜRK: “COLDCUBE İLE MÜŞTERİLERİMİZE EN DOĞRU ÜRÜNÜ VERDİĞİMİZE İNANIYORUM”

Thermo King Marka Müdürü Suna Türk ise, özellikle gıda maddelerinin taşınmasındaki uygulamaların çok önemli olduğunu belirterek, “Soğuk zincirde özellikle gıda maddelerinin taşınma şartları ve ortam insan sağlığı açısından çok büyük önem taşımaktadır. ColdCube ile müşterilerimize en doğru ürünü verdiğimize inanıyorum. Modüler olması, kullanılacak araçta herhangi bir değişiklik yapılmasına gerek olmaması, kolay çalıştırılması ve temizlenmesi ColdCube ürünümüzü sınıfının en iyisi olarak tanımlıyor” açıklamasında bulundu.

Etiketler :