STILL RX 20’ye “Uluslararası İntralojistik ve Forklift“ ödülü

STILL RX 20’ye “Uluslararası İntralojistik ve Forklift“ ödülü

Türkiye’de Alman STILL ve Arkas Holding şirketlerinden ARSER ortaklığında faaliyet gösteren STILL-ARSER, inovatif alandaki başarısını ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Düşük enerji tüketimi ve kompakt tasarımıyla dikkat çeken STILL RX 20, geçtiğimiz günlerde açıklanan “IFOY 2018 -Uluslararası İntralojistik ve Yılın Forklifti Ödülü”nde birinciliği göğüsledi.

IFOY 2018 ödül töreni Hannover Fuarı’nın bir parçası olan dünyanın önde gelen intralojistik Fuarı CeMAT’da yapıldı. Yedi finalistin lanse edildiği etkinlikte  “Uluslararası İntralojistik ve Forklift“ ödülünü kendi kategorisinde STILL-ARSER‘in STILL RX 20 elektrikli forklift modeli kazandı. STILL RX 20 bu başarıyı IFOY testlerini geçerek elde etti. IFOY testleri, aday olan makinelerin ve sistemlerin, zorlayıcı koşullarda kendilerine benzer rakiplerle detaylı olarak ve bir hafta boyunca yapılıyor. Bilimsel kuruluşların önde gelen temsilcileri tarafından belirlenen test sonuçları ve inovatif değerler de göz önüne alınıyor. Jüri açıklamasında “ Test ekibine göre yeni RX 20 kendi segmentinde yeni standarttır“ dedi.

Almanya’nın tanınmış lojistik kuruluşlarının CEO’ları da STILL RX 20’ye övgüler yağdırdı. CEO Frank Deeke,  “Yeni RX 20, depoların Ferrari’si. Tüm rakiplerinin önünde ve kendi sınıfında standartları belirliyor” şeklinde konuştu.   

RX 20’YE BAŞARIYI GETİREN TEKNİK UNSURLAR

2018 başında Türkiye’de de satışa sunulan ve ülke lansmanı WIN EURASIA Fuarı’nda yapılan RX 20 elektrikli forklift, yüksek manevra kabiliyetine sahip olmasının yanı sıra dik rampa kullanımlarında da elleçleme ve istasyon temelli ergonomik özellikleriyle dikkati çekti. RX 20’nin testler sırasında öne çıkan bir diğer özelliği ise kullanım hızı oldu. Operatör mahallinde yapılan geliştirmeler de güvenliği artırmakla birlikte konforlu bir çalışma alanı sundu. Sessizliği, rahat sürüş ve kullanım kolaylığı ile geniş görme açısı da RX 20’nin öne çıkan ve başarıyı getiren özellikleri arasında yer aldı.  RX 20’nin bir diğer özelliği ise enerji ünitesinin “eco” modda 18 saat sarj olmadan kullanılabilmesi.

Etiketler :